2777
2789
عنوان

گوسفنداروقربونی نکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 45 پست
مشکل کشتن گوسفندا نیست اینه ک اسم چنین روزی پر از کشت و کشتارو گذاشتن عید

وااااا شماها چی میگین.؟؟؟؟آدم شاخ درمیاره....دوستداران حیوانات حامیان حیوانات دیگه داربن برا گوسفندم یقتونو پاره میکنید؟خب دیگ چی بخوریم ؟گوشت گوسفند که سالم ترین گوشته....نسلشونم منقرض نمیشه...شماها چی میگین...

کاش همینقد که درباره گوسفندا حساس بودیم یه ذره هم واکنش نشون میدادیم به کشت وکشتار هزاران انسان بیگناهی که هرروز در اقصی نقاط کره زمین داره اتفاق میافته ،مهمترینشون مردم وبچه های بی گناه یمن وتازه ترینش شیعیان مظلوم کشمیر

البته که درباره اونا شانتاژ تبلیغاتی صورت نمیگیره ،صدای اونا باید خفه بمونه، مظلومیت گوسفند رو باید چماغ کرد علیه اسلام عزیز ،خوراک درست کرد ازش برای ادمهای ساده لوح تا طوطی وار تکرار کنند😔

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت اینجوری قانع نشده بودم  

گل گفتی خواهر

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نباید همه چیو بخوریم خب 

ژاپنیا نهنگم میخورن و چینیا کروکودیل و مار کباب می کنن!!!!

خدا افریده که تنوع باشه و چرخه زیستی درست باشه نه اینکه همرو کباب کنیم بخوریم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

گذاشتن عید چون یکی از علتای مستحب بودن کشتن گوسفند اینه که اون فقیرای بنده خداهم دراین روز سهمی ببرن از گوشت قربانی یه گوسفند کشتن و دل ده تا دختر بچه فقیرو که خیلی وقته گوشت نخوردن خیلی میارزه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان اگه میگفتن دیدیم ی بچه ای روز عید از تو اشغالا غذا پیدا میکرد میخورد هما میگفتن واای چ گناه دارن طفلکیا و و و...... حالا ک دارن قربونی میکنن میدن بهشون میگن چرا نسل گوسفندو منقرض میکنین

😆

عزیزم دلیل عید بودن این روز کشتن حیوونا نیست 

عید بندگی و تعبده 

عیدیه که حضرت ابراهیم بخاطر اطاعت از فرمان خدا پسرشو برد به قربانگاه 

دلیل جشن گرفتنش اینه نشانه ای از اوج اطاعت از پروردگار !ما فقط یه قسمت کوچیک از داستانو ولی تو ذهنمون داریم و میگیم لابد عید کشتن حیووناس!

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

ببینید اینا همونایی هستن که فردا میگن گربه ها نسلشون زیاده اونارو بخورید اسلامم مشکلی نداره....اینقدر حرفهای قلمبه سلمبه تو تایپیک گفتی که هربنده خدایی بخونه میگه بااااریییییییککککککک عجب حرفی دروکردی!!!کمتر به ناف اسلام ببندید ....

ببینید اینا همونایی هستن که فردا میگن گربه ها نسلشون زیاده اونارو بخورید اسلامم مشکلی نداره....اینقد ...

نخیر کی گفته میگیم گربه ها مشکلی نداره ماچیزی برخلاف دستورات خدا رونشرنمیدیم😐

قضاوت نکنید 

شکار خونین «نهنگ‌های خلبانی» در جزایر فارو

🔹بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نهنگ خلبانی و ۲۰ تا ۴۰ دلفین سفید به ساحل آورده شده و سلاخی شدند.

🔹حتی ساکنان جزیره فارو در آن سوی آتلانتیک به صیادان کمک کرده و شکاری خونین و مهیب برای استفاده از گوشت آنها به راه انداختند.

🔹جزایر فارو نام جزایر ۱۸ گانه متعلق به دانمارک در شمال اروپا بین دریای نروژ و اقیانوس اطلس شمالی است که به صورت خودگردان مدیریت می‌شود.

حامی حیوانات از این موضوع خبر دارین!؟؟؟؟😏😏😏😏

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
ببینید اینا همونایی هستن که فردا میگن گربه ها نسلشون زیاده اونارو بخورید اسلامم مشکلی نداره....اینقد ...

چقد زود قضاوت کردین!!!

انسانیت_را_فراموش_نکنیم#  

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

موقع عروسی هاتون هم ب فکر گوسفندا هستین!؟؟؟

یا موقع شمال رفتن!؟؟؟

شکار خونین «نهنگ‌های خلبانی» در جزایر فارو 🔹بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نهنگ خلبانی و ۲۰ تا ۴۰ دلفین سفید به ...

متوجه نمیشم چرا اینقدر مسخره میکنین

کسی که حامی حیوانات باشه هم وجترینه هم مخالف قربونی گوسفند و هم مخالف با دلفیناریوم و.... 

مسخره کردن نداره

یکی یه عقیده ای داره که همسو با عقیده شما نیست

بیخیال

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.