2777
2789
عنوان

گوسفنداروقربونی نکنیم

520 بازدید | 45 پست

آقا اگه گوسفندو قربونی نکنیم، نسلشون منقرض میشه.

چطوری؟

ببینید وقتی نخوایم گوسفندو قربونی کنیم، دیگه کسی گوسفندارو نگهداری نمیکنه. همینطوری گوسفندا با چوپان و #سگ_گله، گرگ حمله میکنه یه گله رو میترکونه. چه برسه نه #چوپان باشه نه سگ گله

گوسفندم که نه سرعت داره نه قدرت. تا گرگ و شیر و پلنگ رو ببینه مث بُز تو چشماشون نگاه میکنه فقط میگه بَ بَ، اینطوریم نیست که گرگه هم بگه بَه بَه آقا گوسفنده، چطوری داداش، خیلی مخلصم. من دیگه گوشت نمیخورم که اذیت نشید. #گیاهخوار شدم. انسانیت کجا رفته. بعد دوتایی میرن علف میخورن

نه اقا دوسوته گرگا همه گوسفندارو تیکه تیکه میکنن و نسلشون به سال نکشیده منقرض میشه. پس #قربانی_کردن و خوردن گوسفندا کمک میکنه نسلشون بمونه

اصلا هرجوره بخوایم نگاه کنیم، هیچ دینی مثل اسلام #حامی_حیوانات نیست. شما ببینید از بین هزاران نوع حیوان، فقط چند مدل #حیوون رو اجازه داده بخوریم. حالا شما برو هرجای دنیا رو میخوای ببین، صد مدل حیوون دیگه رم میخورن، از سگ و #خوک و #گربه گرفته، تا #خرگوش و #موش و قورباغه. بهمراه سوپ #سوسک

بعلاوه ذبح شرعی و محدویت‌هایی که داره، خیلی جلوگیری میکنه از کشتن حیوونا بصورت‌های مختلف. مثلا نمیتونی با سنگ بزنی حیوونو بکشی بخوری. نمیتونی دام و تله درست کنی. اصلا شکار بصورت تفریحی حرامه. این‌ها رو همشو درکنارهم بذاریم میبینیم، تو دین اسلام کمترین نوع حیوان کشته میشه

مشکل جای دیگه‌س. ما انسان وحیوان و اهداف خلقتشون رو نمیشناسیم. از نظر #اسلام انسان از لحاظ خلقت بالاتر از هرموجودیه. هم میتونه از لحاظ مقام و درجه از فرشته‌ها بالاتر بره، هم میتونه از لحاظ پَستی از #حیوانات_وحشی هم پست‌تر بشه. خدا تو #قرآن میفرماید چهارپایان رو درخدمت شما انسان‌ها قرار دادیم تا ازشون استفاده کنید، چه تو باربری، چه حمل و نقل و چه تغذیه تا به اون هدف خلقتتون نزدیک بشید، تا بندگی خدارو بکنید

حسین# دارابی

ادمم میخورن بعضیا جنینم میخورن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل کشتن گوسفندا نیست اینه ک اسم چنین روزی پر از کشت و کشتارو گذاشتن عید

اولااگه مشکل کشتن گوسفندا نیست پس نمیشه روز کشت وکشتار

دوما فلسفه عیدقربان مگه کشت وکشتاره؟چیزی ازداستان حضرت ابراهیم نشنیدید؟

اولااگه مشکل کشتن گوسفندا نیست پس نمیشه روز کشت وکشتار دوما فلسفه عیدقربان مگه کشت وکشتاره؟چیزی ازد ...

اسی مگه نمیدونی نی نی سایتیا از دستورات الهی هم ایراد میگیرن فقط چون حس میکنن مثلا خیلی میفهمن

😆

اره اینا همه گیاهخوارن 🙄اینا همونایین ک میگن اگه برا خودمون گوشت نداشته باشیم حتما برا بچه هامون کنار میزاریم🙄خوب نخر عزیزم برو گیاهخوارشون کن تو ک دلت نمیاد گوسفندا رو قربونی کنن

😆
اولااگه مشکل کشتن گوسفندا نیست پس نمیشه روز کشت وکشتار دوما فلسفه عیدقربان مگه کشت وکشتاره؟چیزی ازد ...

دوتاشونم که به مستمندان میرسه بیشتر، چه اشکالی داره که گوسفند کشت تا بقیه فقراهم دراین روز عزیز دل شاد بشن کشتن یه گوسفند ارزش شاد کردن دل یک کودک فقیرو نداره که خیلی وقته گوشت نخورده 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹