خیلی عضبی شدم چن تا رفتار بد دیدم گفتم اینجا بگم که از این به بعد هیچکدوممون خواسته یا ناخواسته از این رفتارای زشت انجام ندیم .
خب رتبه های کنکور اومده من یه رتبه ای اوردم خودمم زیاد بدم نمیاد به هر حال خودم با زتبم مشکلی ندارم زیاد
اونوق رفتم از یکی از اشنا ها که مشاورم هست و تازه فامیل نزدیکه و خیلی ادعاش میشه نشیتم درمورد انتخاب رشته حرف بزنم تا حرف از دهنم در نیومده نگاه و رفتار ش شروع شده یه چیزی هم میپرسم یه جور زهرماری جوابمو میده منم پاشدم اومدم .یا میبینی فامیل درجه یکم میاد تیکه میندازه اونم بددد هاا رسمااا دلممم از حرفاشونن خیلیی ناراحت میشه .بالاخره منم ادمم. دلیل نمیشه چون رتبه و رشته ای که اونا دوست دارن نیاوردم اینجوری عین برج زهرمار باشن .حتی میگم بهشون بابا من با رتبم مشکلی ندارم بدم نمیاد تازه خوبم هست از نظرم.
خلاصه خواهشا شما هیچوقت اینجوری از این رفتارهای زشت نداشته باشین دلیل نمیشه چون از جای دیگه ای دلمون پره یا کلا ادم نیش زبون داری هستیم دل مردمو ازار بدیم .شاید واقعا تو اون لحظع با یه حرف ما کل روح و روان زرف بهم بریزه .باور کنیم کمی رعایت کردن اصلاا به جایی برنمیخوره
چرا دل میشکنیممم اخه؟