2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرجا که هست یه دمپایی دستت بگیر برو سراغش  اگه پشت وسیله ای رفته تکونش بده تا بیرون بیاد بعد و ...

چه شجاع من نمیتونم میترسم بره تو لباسم وحشتناک ترش اینکه لباسارو ریختم که بزارم لباسشویی اومدم دیدم رو لباساس  الان اگه گم شه یعنی رفته زیر لباسا وووی

چه شجاع من نمیتونم میترسم بره تو لباسم وحشتناک ترش اینکه لباسارو ریختم که بزارم لباسشویی اومدم دیدم ...

عزیزم اون خودش از تو ترسیده تو چرا میترسی

خانوما کلا از چیزای سریع میترسن 

ترس نداره کاری که گفتمو بکن هیچ غلطی نمیکنه خخخ

من یاد گرفتم تنها باشم...........خوردم رمین تنها پاشم
واقعا.؟؟؟ یعنی سوسک میخورن. وای ما تو حیاطمون چند وقت یه بار مارمولک میاد 😫

مسئول مرکز تحقیقات اکولوژی و خزنده - دوزیست شناسی لرستان با تاکید بر ضرروت اطلاع رسانی به مردم، تصریح کرد: مارملوک های خانگی برای خانه های شهری سودمند هستند و با از بین بردن حشرات موزی از جمله مگس، پشه و سوسک به نظافت خانه های شهری کمک می کنند.

ترکی با اشاره به در معرض خطر بودن نسل این مارمولک ها، از همه مردم خواست تا این موجودات را از بین نبرند و زمینه انقراض نسل مارمولک های شهری را فراهم نکنند.

وی خاطرنشان کرد: مارمولک های خانگی بایستی از دیدگاه اکولوژی شهری برای مردم جا بیافتد و دیدگاه مردم راجع به این موجودات نیازمند تغییر است.

من برم سراغش یه کاریش بکنم 

بابا تو کیسه جارو برفی انقدر گرد و غباره  خفه میشه  بعدشم یه پاکت بزار در جارو برقی بزار جارو برقی رو بیرون از خونه  هر کی اومد ببره حالیش کنه   حداقل خیالت راحته از خونه ات رفته بیرون