2777
2789
عنوان

نقص جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 30 پست

نگران نباش سقط میشه خودش. اگرم نشد دکترا تا هفته 18 راحت اجلزه سقط میدن در چنین مواردی. 

فعلا کمی صبر کن وقتی دکتر میگه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر شرمنده ی سوال دارم،خانوما من دیروز از پری تموم شدم این ماه هممه علائمو داشتم و غیر عادی شده بودم کلا قیافم و اینا،بعد قبل موعدم بی بی زدم منفی بود امروز بعد پاکی یکی زدم به دقیقه نکشید ی خط خیییییییییلی کمرنگ افتاد ک بزور میشه دید ولی زیر یه دیقه ظاهر شد،ینی امکانش هست باردار باشم؟آخه ۵ روز بود پری بودم

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
اگر مشكل داشته باشه خونريزيت بيشتر ميشه اما اصلا شياف استفاده نكن

حتی بهم میگن نشاسته بخور جرات نکردم بخورم،بچه ناقص نمیخوام، الان دوستم بعد از کلی ازمایش و شش هفت ملیون خرج بهش گفتن بچت سالمه و حق شکایت داری از اونایی ک گفتن بچت ناقصه،البته اون چهار ماهشه و من شش هفته

عزیزم نگرانی و استرست قابل درکه فقط از خدا بخاه اگه سالمه بمونه اگه مشکل داره بره  به خودش توک ...

رفتم استخاره گرفتم ک گرمیجات بخورم سقط بشه یا نه،گفت واسه خودت دردسر درست نکن،جهنمی میشی،میترسم سقطش کنم سر خود سالم باشه عزیز دلم

نشاسته یه بار خوندم برا اینکه پریود عقب بیفته برا قطع خونریزی گفتن؟

اره قدیمیا میگن نشاسته بخور،لکه بینیت قطع بشه،والا زن داییم خونریزی شدید داشت ی هفته خوابید بچه تشکیل شد همشم نشاسته خام رو اب سرد میخورد و ی هفته استراحت مطلق،بعدم گفتن مشکل داره خیلی ازمایشات پیشرفته حتی اسکن انجام داد،دیروز بچه دنیا اومد ماشالا سالم و تپل مپل

استاتر شرمنده ی سوال دارم،خانوما من دیروز از پری تموم شدم این ماه هممه علائمو داشتم و غیر عادی شده ب ...

شما رو نمیدونم والا،ولی من روز موعدم از فضولی زیاد بی بی زدم منفی شد انداختم تو سطل ی نیم ساعت بعد اومدم اشغالا رو یکی کنم دیدم ی هاله کمرنگ افتاده باز چون بیشتر از ده دقیقه بود اعتنا نکردم و منتظر پری شدم چهار روز طاقت اوردم😆رفتم از بتام115بود مثبت

شما رو نمیدونم والا،ولی من روز موعدم از فضولی زیاد بی بی زدم منفی شد انداختم تو سطل ی نیم ساعت بعد ا ...

وای خوشبحالت برا منم دعا کن،هالت واضح بود؟

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘