2777
2789
عنوان

تاپیک فان🦊🦊🐥🐥☄️☄️☄️☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 97 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توهین به چی میگن. دیگه بالباس پیامبر که شوخی نمیکنن

وا خب قصدش توهین نبوده،عمدی که اینکارو نکرده،شمابااین رفتار فقط وجهه ادمای مذهبی روخراب میکنی وب عبارتی کاری میکنی طرف ازدین فراری میشه،هرچیزی راهی داره،اون خانم هی میگه من قصدی نداشتم وخودم سیدم بعدشماکش میدی،انقد سخت نگیریم ما بنده خداییم نه بیشتر

بی جنبه ی پلاستیکی تو دیگه راه برگشتی نذاری باید چاکر من باشی

☹میزنم شلو پلت میکنم بعدم با ماشین از روت رد میشم و بعدم اسید میریزم روت و اتیشت میزنم و در اخر یه وزنه ۲۰۰ کیلویی وصل میکنم بهت میندازمت تو دریا😐☹😂

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
من واون کاربر حرفمون تموم شد شما دوباره شروع کردید. به قول خودتون تو کار بقیه نظر ندید

اولا که اون کاربر برای استارتر این تاپیک پست گذاشتن وشما توکارشون نظر دادین،دومامن فقط خواستم بگم وجهه ادمای مذهبی روخراب نکنین بااینکارا،شب خوش