2777
2789
عنوان

اینو ببینید 😐😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 48 پست
تازه عروس نیست .چند ساله پیجش رو دیدم .اوایل حجاب مو داشت یه تار موهاش پیدا نبود یهو کشف حجاب کرد😆

اره دیدم پیجش رو .نمیدونم چرا حس کردم فیکه پیجش. خیلی عکسا بی کیفیت و بی سر و ته هستن.انگار کسی خصومت داره اینجوری ازش عکس میزاره 

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
اره دیدم پیجش رو .نمیدونم چرا حس کردم فیکه پیجش. خیلی عکسا بی کیفیت و بی سر و ته هستن.انگار کسی خصوم ...

نه بابا خصومت کجا بود .خواهراش هم پیجشون هست ‌

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا خصومت کجا بود .خواهراش هم پیجشون هست ‌

پس کلا رد داده با اون شوهر ددی جونش 😃

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
پس کلا رد داده با اون شوهر ددی جونش 😃

خواهراش عادی ترن .این فکر کنم شوهرش خیلی پولداره 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

وای بازم نسیم و سیروس سیب زمینی

نسیمه دهنش همش بازه😶

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چرا توی همه عکسا باسنش رو اون جوری گرفته

کمرش درد میکنه ظاهرا🤣🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

شوهرش انگار خیلی بزرگتر.....  چرا باسنشو اونجوری میکنه اخه  ...مخصوصا اونجا که قرمز پوشیده با شوهرشه😫😫😫😫

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من نفهمیدم نسیم جان خاسته خونشو نشون بده یا ک.ونشو؟😯

🤣🤣🤣

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔