2777
2789
اسی رفتم پیجت رو دیدم ولی انقدر ارزون عجیبه

کارا مستقیم از تولیدی براتون ارسال میشه

کانال کدارسالی همکارام از تولیدی موجوده

ارزون ترین جنس رو خرید بزنید،خواهید دید که یک ریال از پولتون خورده نخواهد شد.

من تازه کارم ولی نمایندم زیر مجموعه زیاد داره که خریداراشون پیام ارسالی رصایت دارن.

اگه تمایل دارین اسکریناشو میزارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی رفتم پیجت رو دیدم ولی انقدر ارزون عجیبه

عزیزم یسرم کانال من بزن.ببینی ارزون عجیب نیس

arzankadeehhhh@

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
کدومش دقیقا عزیزم؟ از تولیدی های مختلف هست

دیدم پیجتونو همشون قشنگن

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
عزیزم یسرم کانال من بزن.ببینی ارزون عجیب نیس arzankadeehhhh@

تل گرام؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم کانال دارم ولی دیدم از کانال استقبال نشد رهاش کردم.

چند وخته تو این کارید؟

آره گلم

عزیزم ما تهرانیم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عرض کردم تازه کارم

آهاااا میخواستم ازتون مشاوره بگیرم😅

عزیزم ما تهرانیم

الان ک عصره تکنولوژییه عزیزم میبینی ک همه ی کانالا ارسال ب شهرستان دارن.😘

الان ک عصره تکنولوژییه عزیزم میبینی ک همه ی کانالا ارسال ب شهرستان دارن.😘

مرسی عزیزم درسته