2777
2789
عنوان

ختم ...فقط یک دقیقه طول میکشه

113 بازدید | 5 پست

ختم ذکر یاناجی 64 مرتبه برای نجات همه مردم ثوابش تقدیم به تمام ارواح مومنین ومومنات از ادم تا خاتم (دقیقا همین تعداد بفرستین نه بیشتر نه کمتر)
هرچه تعداد بیشتر بهتره حداقل 40نفر باشن خیلی بهتره
کلا یک دقیقه طول میکشه و قبلش با نام خدا و صلوات شروع کنید و اخرشم به صلوات ختم کنید چون خداوند دعاو ذکری که بین دو صلوات باشه رو رد نمیکنه قطعا اجابت می کنه
از امشب شروع میکنیم هرکسی مایله شرکت کنه لطفا اعلام کنه
بعد از اتمام ختم هم این شکرگزاری رو لطفا بخونید. سعی کتید باتوجه بخونید هم ذکر و هم دعای شکرگزاری رو کمیت مهم نیست کیفیت مهمتره در استجابت دعا و اینکه حضور قلبو بتونیم حفظ کنیم. به امید روزهای خوش و پرازشادی و سعادت و موفقیت برای همه مردم سرزمینم

پروردگارا ممنون و سپاسگزارم بابت تمام نعمتهای بیکرانت، بودنم در این جهان هستی ، ممنونتم بابت عشق و رحمت و لطفی که همیشه در زندگیم جاری کردی
 ممنونتم بابت بودنت همیشه درکنارم در روزهای سخت تنهاییم
 ممنونتم که همیشه حافظ و نگهدارمن بودی،
ممنونتم از اینکه به من توفیق دادی تا برای خودو خانواده ام  و تمام مردم سرزمینم  خیرو رحمت و سعادت و خوشبختی، موفقیت و شادی و سلامتی بیکران را طلب کنم
و ممنونتم بابت اینکه تمام کائنات و فرشتگان رحمتت را دراین درخواست با من همراه کردی و نور و رحمت و سلامتی و خوشبختی و سعادت و آرامش و راحتی وموفقیت و مهربانی و عشق و گذشت و سلامتی و تندرستی و شادی بی نهایت و موفقیت و رستگاری را یه من و خانواده ام و همه مردم سرزمینم عنایت کردی.
بینهایت ممنونم و سپاسگزارتم بخاطر محبت و عشق بیکرانت که همواره در زندگی من و خانواده ام و مردم سرزمینم جاری کردی
و بسیار ممنون و سپاسگزارتم که به مدد دعای خیر ائمه اطهار و فرشتگان و ملائک و کائنات نجات بخش من و همه مردم سرزمینم شدی و سعادت و خوشبختی و شادی و پول و راحتی و اسایش و عشق بی نهایت را برای ما به ارمغان آوردی..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان این ختم به همراه شکرگزاری بسیار مجرب هست.  اگر واقعا میخواین مشکلاتتتون حل شه گرفتاریهاتون برطرف بشه با توکل به خداوند این ختمو انجام بدین. انجام این ختم همراه باشکرگزاری و جذب انرژیهای مثبت  باعث میشه مشکلاتتون انشالله یکی یکی برطرف بشه . هم برای خودتون مجربه و هم برای کل مردم انشاالله.