2777
2789
واقعا مردای قدیم مرد بودن،مردای الان نر(البته همیشه استثنا هست)

یا یکی دوس شدم حرف ازدواج رو که میزد به من میگفت زن و شوهر ازهم خسته میشن تکراری میشن مثلا ۱۵ سال دیگه اون موقع چرا باید مهریه بدی!! اصن مهریه چرته پول زوره ..یه روزی من مرد نخوام زندگی رو ادامه بدم باید کلی پول بدم اما زن هیچی نمیده 

به منم میگفت منطقی فکر کن زن و شوهرا از هم بلاخره سرد میشن! 

منم گفتم تو هنوز زوده برات به ازدواج فکر کنی هنوزم امادگیشو نداری 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.
یا یکی دوس شدم حرف ازدواج رو که میزد به من میگفت زن و شوهر ازهم خسته میشن تکراری میشن مثلا ۱۵ سال دی ...

خیلی پر رو شدن پسرا،و چون همه جور آزادی دارن اینجوری شدن،دیگه رابطه دوست دختر و پسری فوق العاده عادی شده،۱ماه با این،۱ماه با اون،فکر میکنن زنم مثل دوست دختره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پر رو شدن پسرا،و چون همه جور آزادی دارن اینجوری شدن،دیگه رابطه دوست دختر و پسری فوق العاده عادی ...

اره احمق 

شانس منه یه ادمای مغز فندقی گیرم میفته که

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.