amirmahdiiii مدیر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 عنوان شام چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 48 پست من خودم اشجو گزاشتم برا اولین بار الان عکسشو میزارم دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀 1398/05/20 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 اسکندر کباب چی هست دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 اینقدر گرسنمه ولی هیچی🤦🏻♀️ چراااا بچیزی درست کن دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
mami305 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 166 من باردارم چقدر دلم نه چین مرغ و اش رشته میخواد اما دکترم گفته ته چین نخور چون زعفرون داره
banoo2267 عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 1220 پاشو یه تخم مرغ نیمروکن بخور نه ب تخم مرغ میل ندارم...تازه امروز آ یو آ کردم بخاطر همین خیلی درد دارم و نمیتونم بلند بشم خدا هست🙂
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 😋😋😋😋😋 دلم خواست چه آشی هم شده جات خالی عزیزم ببخشید😥 دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 لایک ب این آش جو👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 مرسی عزیزم😍😍😍 دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀