کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بدرد نمیخوره چون تا یه پیام جدید از اون فرد بیاد یا تو بهش پیام بدی از ارشیو درمیاد و عادی میشه
کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
ن اگ اعلانات و پیش نمایش پیاما و زنگارو رو سایلنت بزنه نمیاد اگرم بیاد کسی متوجه نمیشه
نه عزیزم مشخص میشه من و دوستم چند روز درگیر این داستان بودیم بخاطر مسائل امنیتی 😁😁
ولی نشد
تا پیامی رد و بدل شه از ارشیو در میاد