2777
2789
عنوان

خانومایی که هی میگین بچه زیاد میاریم به خودمون مربوطه بیاین....

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 108 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی میشناسم شوهر معتاد خونه استیجاری ندارن کرایه بدن شوهرش بیکار پول نداشت بچه اولش بره پیش دبستانی نصف آخر سال یکی دلش سوخت پولش داد بچش بره مدرسه قرض میکرد دارو میگرفت برابچه دارشدن  بعد یه بار از دهنش شنیدم که گفت بچه دوم آوردم گفتم شاید پاقدم داشته باشه وصعمون خوب شه ولی نشد

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
از ما کاری ساخته نیست یه چیزهایی جزء فرهنگِ جزء درک و شعور یک فردِ دیگه کسی که شوهرشنمیتونه کرایه خو ...

عزیزم این یه سایتی که خیلی خانم بازدید میکنه ازش شاید باعث بیداری مادرای بچه سال بشیم اینم خوبه

اگه واقعا فکر میکنن میتونن از نظر اقتصادی و اجتماعی و تربیت و... بچه شون رو ساپورت کنن چرا نباید بچه ...

اخه موضوع اینه فکر نمیکنن من کمتر ادم متمول دیدم که بچه 3 تا داشته باشه اکثرا ضعیف ها 6 تا هم دارن 

من دو تا بچه دارم ولی به نظرم تعداد فرزند خانواده به خودشون ربط داره 

مستقیم به جامعه مربوطه

اگه از نظر مالی فرهنگی غنی هستی همسر خوبی داری شرایط تربیت خوبی داری تا میتونی بیار

ولی دقت کن همه چی باید باشه

کسی که یه مورد از موارد بالا رو نداره قطعا نمیتونه یه انسان سالم تحویل جامعه بده

قطعا نمیتونه

و این در انتها مربوط میشه به کل جامعه

پس میبینی 

به همه مربوطه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

بچه میااااد و ببخشید مییییرینه به اعصابت و زندگیت و جیبت و آیندت و جوونیت... وااااقعا درک نمیکنم اونایی که تواین شرایط دنبال بچه دارشدنن. همه چی که گروووونه. آینده ای هم نداره بچه. خودمون داشتیم مگه؟ 

اگه واقعا فکر میکنن میتونن از نظر اقتصادی و اجتماعی و تربیت و... بچه شون رو ساپورت کنن چرا نباید بچه ...

کی تایید میکنه که این خونواده همه این شرایط رو دارن؟ وضع جامعه که افتضاحه  

مامانبزرگ حدابیامرزم۸تا بچه اورد  یه خاطره خوب این بچه ها از بچگیشون ندارن

عزیزم به جامعه هم مربوطه همینا فردا شغل ومسکن وامکانات نمیخوان؟

بعد مسئولین عزیزمون میان میگن فلان دهه جمعیت زیاد شد واسه ما مشکل ایجاد کرده آمار بیکاریشون😏 والا

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس