هم از زندگیم هم از شوهرم راضیم و هر روز بیشتر از روز قبل بع هم دیگه علاقمند میشیم من و شوهرم مثل دو تا دوست زندگی میکنیم همه کارامون همه حرفامون با هم دیگه هست خدا نمیذاره عشقای واقعی از بین بره
کلا گفتم عزیزم من خودمق ربانی دوستی طولانیم ناراحت نشی😘
من نه دوست داشتم نه هیچی با همسرم هم سنتی ازدواج کردم مخالف دوستی هستم حالا دوستم این همه سال با یکی یود به من چه واقعا ناراحت بشم یا نشم😚
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من الان دارم بی عشقی دو میگذرونم بهت دروغ نمیگم سخته خیلی سخته بخصوص روزای اول که خیلی سخته ولی کم کم باهاش کنار میای من دو سه روز اول جنازه بودم ولی الان بهترم بنظرم خودتو سرگرم کن باشگاه کلاس نقاشی دانشگاه دوستات کافیشاپ و........
برای مادر شدنت صلوات فرستادم منم مث شمام ، چهار ماهه عروسی کردم بچه دوس دارم شمام برای من دعا ...
مرسی عزیزم حتما برات دعا میکنم ولی من هنوز عروسی نکردم واسه آینده گفتم 😚😚😚😚
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بابام همین شرط رو گذاشت ولی من نمیتونم نبودنشون تو زندگیم رو تحمل کنم، اگه به این امید بودم که بعدا ...
حرف بابای منم یکی بود ولی خوب وقتی از انتخابم مطمئن بودم هیچ چیز نمی تونست جلومو بگیره چون میدونستم اگه از بابام دارم می گذرم فردا پشیمون نمیشم این مهمه ، الان هم دارم با افتخار با عشقم زندگی میکنم حتی مجبور شدیم ۲ سال هم توی ترکیه کشور غریب زندگی کنیم و چه حرفایی بابام پشت سرمون نمیزد میگفت این پسره اونجا میره دنبال یه دختر دیگه ، بابای من عشق نمیدونه چیه منطقش چیز دیگه هست ولی منطق من عشقم بود که بهش اطمینان داشتم و پاش ایستادم