2777
2789
عنوان

چجوری با نبود عشقم کنار بیام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 87 پست
الان راضی؟؟؟؟

هم از زندگیم هم از شوهرم راضیم و هر روز بیشتر از روز قبل بع هم دیگه علاقمند میشیم من و شوهرم مثل دو تا دوست زندگی میکنیم همه کارامون همه حرفامون با هم دیگه هست خدا نمیذاره عشقای واقعی از بین بره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام همین شرط رو گذاشت ولی من نمیتونم نبودنشون تو زندگیم رو تحمل کنم، اگه به این امید بودم که بعدا ...

کافیه خانواده شوهر ببینن پشتت خالیه برات چنان شیر میشن بیا ببین

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
کلا گفتم عزیزم من خودمق ربانی دوستی طولانیم ناراحت نشی😘

من نه دوست داشتم نه هیچی با همسرم هم سنتی ازدواج کردم مخالف دوستی هستم حالا دوستم این همه سال با یکی یود به من چه واقعا ناراحت بشم یا نشم😚

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
هم از زندگیم هم از شوهرم راضیم و هر روز بیشتر از روز قبل بع هم دیگه علاقمند میشیم من و شوهرم مثل دو ...

خدارو شکر♥️

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

استارتر قبول کن مقصر خودتی، آخه آدم بدون فکر ۸ سال عاشق میشه؟ 

حداقل وقتی عاشق میشدی که مطمئن باشی خانواده پسره و خودت راضی هستن

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

اومدم بگم زمان هیچیول نمیکنه همونطور ک ازمن ی زن افسرده ساخته ک هرلحظه آرزوی بهم خوردن زندگیمودارم تابتونم برگردم پیشش

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
خوب به من چه دوستم دوست داشت نه من که افتخار کنم😐

برای مادر شدنت صلوات فرستادم 

منم مث شمام ، چهار ماهه عروسی کردم بچه دوس دارم شمام برای من دعا کن

میشه یه صلوات بفرستی واسه مامان شدنم 

من الان دارم بی عشقی دو میگذرونم بهت دروغ نمیگم سخته خیلی سخته بخصوص روزای اول که خیلی سخته ولی کم کم باهاش کنار میای من دو سه روز اول جنازه بودم ولی الان بهترم بنظرم خودتو سرگرم کن باشگاه کلاس نقاشی دانشگاه دوستات کافیشاپ و........

تو هشت سال دوستی رابطتون در چه حد بود  چقد مرزها رو شکستین اخه هشت سال خیلی زیاده

رابطمون در حد دوستی بود، چون راه دور بودیم نهایت ماهی یه بار همو میدیدیم، این اواخر هم بخاطر سخت‌گیری های بیش از حد خونوادم اصلا همو ندیدیم

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
برای مادر شدنت صلوات فرستادم  منم مث شمام ، چهار ماهه عروسی کردم بچه دوس دارم شمام برای من دعا ...

مرسی عزیزم حتما برات دعا میکنم ولی من هنوز عروسی نکردم واسه آینده گفتم 😚😚😚😚

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ماهم به این راحتیا کوتاه نیومدیم عزیزم، ولی از یه جایی به بعد هرچی تلاش میکنی نتیجه معکوس میگیری

اسی من دیدم بعضیا بادعا واینا خانواده هاشون راضی شدن بگرد دنبال دعانویس خوب تونت هم بگرد ببین هست 

خدایا داده ونداده ات راشکر
استارتر قبول کن مقصر خودتی، آخه آدم بدون فکر ۸ سال عاشق میشه؟  حداقل وقتی عاشق میشدی که مطمئن ...

بله حق با شماست، منم کم اشتباه نداشتم، ولی بنظر خودم واقعا می ارزید 

هر کاری خونوادم خواستن چشم گفت، حتی حق طلاق و حق مسکن رو قبول کرد

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
بابام همین شرط رو گذاشت ولی من نمیتونم نبودنشون تو زندگیم رو تحمل کنم، اگه به این امید بودم که بعدا ...

حرف بابای منم یکی بود ولی خوب وقتی از انتخابم مطمئن بودم هیچ چیز نمی تونست جلومو بگیره چون میدونستم اگه از بابام دارم می گذرم فردا پشیمون نمیشم این مهمه ، الان هم دارم با افتخار با عشقم زندگی میکنم حتی مجبور شدیم ۲ سال هم توی ترکیه کشور غریب زندگی کنیم و چه حرفایی بابام پشت سرمون نمیزد میگفت این پسره اونجا میره دنبال یه دختر دیگه ، بابای من عشق نمیدونه چیه منطقش چیز دیگه هست ولی منطق من عشقم بود که بهش اطمینان داشتم و پاش ایستادم