2777
2789

شوهرم سی سالشه کارمنده حدود س تومن درامد داره

از وقتی ازدواج کردیم باخانوادش زندگی کردیم.ب شدن دخالت میکردن چ توی غذا خوردن لباس پوشیدن و حتی حمام رفتنمون.

شوهرم اعتیاد ب متادون داره.ب شدت شکاک و بددله.توهم میزنه.مثلا همکارش تو محل کار گوشی دسش باشه میگه ب تو اس میده حتما.

یا با مانتو شلوار روسرس باید برم دسشویی چون تو حیاطه

با هیچکس ارتباط نداریم.

هیچکس خونمون نمیاد.هیچ جا اجازه نمیده برم حتی تا سرکوچه

دست بزن داره حداقل هفته ای دوبار کتک میزنه یا چک  یا با مشت و چاقوخیلی وحشتناک

دو تا بچه کوچیک داریم.

پولم ک اصلا به نمیده.

بگو هزار تومن.

ده ماهه مادرش مرده.من از باباشم نگه داری میکنم ک ب شدت غرغرو و مریضه75سالشه.

هیچ وقت تنها جایی نمیریم.همیشه باباش باهامون میاد.حتی وقتی من ارایشگاه میرم باهلمون میاد توماشین منتظر میمونه.

بعد شوهرم ب اون پول میده وقتی حقوق میگیره سیصدهزار میزاره تو جیبش ولی هزارتومن ب من نمیده

میره ابمیوه و اجیل میخره ب من میگ بچه رو ببر تو اتاق تا بابام بخورشونحالا 12روزه اومدم قهر خونه مادرم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌سری‌پیشم‌‌بهت‌گفتم‌توروقران‌طلاق‌بگیر‌رحمت‌بخودت‌نمیاد‌به‌بچه‌ات‌بیاد‌اون‌مرد‌زندگی‌نیست‌ولش‌کن‌به‌امون‌خدا

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

میری دادگاه یا بیام دنبالت ببرمت😬😬😬؟؟؟؟

چطور تا الان دووم اوردی اخه ؟؟؟؟ هیچم شک نکن تصمیمت بسیار عاقلانه اس

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792