2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 176 پست
بازم خدا روشکر همسرت براش مهم نیست و دلداریت میده.منو بگو که از همه بدتر شوهرمه.....😭😭😭😭😭

آخه تقصیرتوچیه،توی تعیین جنسیت آقابیشترنقش داره تاخانوم ،نبایداین برخوردوباهات بکنه

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
وا  دختر ک خیلی شیرینه قند و عسله

یعنی اگه سه تا داشتین بازم ذوق میکردین؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سن رو باید بیشتر حساب کنید یعنی کسی ک ۲۶ سالش تموم نشده رو باید همون ۲۶ حساب کنید اینطوریم غلطه؟

آره من واسه دوستم همینطوری گفتم اشتباه بود

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
میدونم جنسیتش مشخصه ولی طاقت شنیدنشو ندارم.نمیدونی شرایطم چیه عزیزم.واقعا سختمه.سه شنبه هفته دیگه با ...

میدونم عزیزم درکت میکنم بخدا الهی بحق باب الحوایج خدادلتو شادکنه خوشحال بشین به خواسته دلتم برسی

براشادی دلم صلوات میفرستی؟

بله خانمی دنیاییی مامان باباشه نفسهای مامان باباهستن منو شوهرم یه لحظه ارامش نداریم اگ دخترامون یه زره مریض باشن ولی خوب انسان دوست داره پسر هم داشته باشه لذت یه پسر کوچلو داشتن هم ببینه در نهایت همه مرین سر خونه زندگی خودشون ولی ادم دوست داره هردو تارپ داشته باشه 

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
آره من واسه دوستم همینطوری گفتم اشتباه بود

پس خداروشکر

داشتم ب خدا و سرنوشت شک میکردم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
من زورم برسه این یکیو دنیا بیارم سر زا نمیرم😂😂😂😂

دور از جون 

اما مردا معمولا پسر دوست دارن و اگر ب ما خانوما بود همین ک مادر باشیم کافی بود.

خودم ب شخصه اگه اختیار دستم بود ب همین ی دختر اکتفا میکردم اما.....

مگه من میگم نیست.به من باشه ده تا دخترم داشته باشم دوست دارم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

در نهایت میگم خدا هیچ بنده ای رو در این مورد ارزو ب دل نذاره برا یه مادر ک دوس داره هم پسر داشته باشه هم دختر خیلی سخته ک یکیشو نداشته باشع خدا حاجت دل همه مون رو بده امینننننن

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
دور از جون  اما مردا معمولا پسر دوست دارن و اگر ب ما خانوما بود همین ک مادر باشیم کافی بود. خ ...

منم ی دخمل قمبلی دارم 😂😂😂😂تو. دلم

ولی مادرشوهر منم پسریه ب من چ همینی ک هست دنیا بیاد. دستشم نمیدم ک بغلش کنه😒😒😒😒از 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
مگه من میگم نیست.به من باشه ده تا دخترم داشته باشم دوست دارم

ببین بیخیال حرف مردم باش انقدر. برکت میاره دختر. برات که

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
2827
2791
2779
2792