سلام بچه ها خیلیا دیدم پرسیدم تو نینی سایت علائم نمیدونم چی ینی بچم چیه؟ازتقویم چینی استفاده کنید اگه بلدنیستید بگیدمن میگم شوهرمو گرفتم خواهرشوهرمو پسر داییشو مادرمو همشون درست بود جنسیتشون بش ایمان اوردم😐 جوریه ک ماهی ک حامله شدی وسنی ک حامله شدی رو میبینی جنسیت رومیگه😐خدایی واس هرکس گرفتم درست بوده نمیگم صددرصد ۹۰ درصداشتباه نمیکنه😁 واس شماگفتم بزارم
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
سن رو باید بیشتر حساب کنید یعنی کسی ک ۲۶ سالش تموم نشده رو باید همون ۲۶ حساب کنید اینطوریم غلطه؟
آره من واسه دوستم همینطوری گفتم اشتباه بود
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بله خانمی دنیاییی مامان باباشه نفسهای مامان باباهستن منو شوهرم یه لحظه ارامش نداریم اگ دخترامون یه زره مریض باشن ولی خوب انسان دوست داره پسر هم داشته باشه لذت یه پسر کوچلو داشتن هم ببینه در نهایت همه مرین سر خونه زندگی خودشون ولی ادم دوست داره هردو تارپ داشته باشه
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
اما مردا معمولا پسر دوست دارن و اگر ب ما خانوما بود همین ک مادر باشیم کافی بود.
خودم ب شخصه اگه اختیار دستم بود ب همین ی دختر اکتفا میکردم اما.....
مگه من میگم نیست.به من باشه ده تا دخترم داشته باشم دوست دارم
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
در نهایت میگم خدا هیچ بنده ای رو در این مورد ارزو ب دل نذاره برا یه مادر ک دوس داره هم پسر داشته باشه هم دختر خیلی سخته ک یکیشو نداشته باشع خدا حاجت دل همه مون رو بده امینننننن