2777
2789
عنوان

رفتیم خونه خالم یچیزی گفتم همه بهم خندیدن😲

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی سوال داشتم با اجازه استارتر 

ی روز تو مهمونی دورهمی داشتیم ناهار میخوردیم وسط ناهار خوردن حرف نماز شد که شوهرم در اومد گفت دهه۶۰ یا نمازاشون گهگاهیه اینا یا کافر شدن نماز نمیخونن ازین حرفا دهه هفتادیا که دیگه .... یهو خالش دراومد گفت نه همه مثله هم نیستن رو کرد به من گفت دهه ۷۰ هستی گفتم نه متوجه شدم میخواس بدونه نماز میخنم یا نه گفتم نمازمو میخونم اینا با حالت تعجب ازم پرسید واقعا ؟؟؟منم کم نیوردم گفتم  ندیدی بعد خندید بابا شوخی میکنم!!!!!    ایا جوابم بچگونه بود ؟؟؟؟؟

منم ی سوال داشتم با اجازه استارتر  ی روز تو مهمونی دورهمی داشتیم ناهار میخوردیم وسط ناهار خورد ...

نه

حالا واقعا؟😂

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
توام مسخره کن

مسخره نمیکنم

خودمم نماز میخونم

واقعا نماز خوندن کار مسخریه😑😑😑

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792