2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شايد بگيد همه ميگن ولي خيلي سخته ادمي كه حاضر به گفتن يه دروغ كوچولو به ديگران نبود بهش ميگفتم لازم نيست همه چيز زندگي رو ولو كني جلو خونوادت و بهم ميگفت من نميتونم دروغ بگم

حالا بياد به من به شريك زندگيش به مادر دو تا بچه اش به كسي كه اونقدر برا رسيدن به هم عذاب كشيديم و كلي حرف تحمل كرديم دروغ بگه

اولين بارش نبود چند هفته پيش يبار مچش رو گرفتم گفت دروغ نگفتم فقط نگفتم فلان جا هم رفتم چون در حد ٥ دقيقه بود

اپليكيشن find friends رو نصب كردم امروز ديدم از ساعت ٣ از مغازه زده بيرون همينطور داشت ميومد تا اينكه وسط راه رفت طرف جاي ديگه ساعت ٤/٤٥ بود زنگ زدم كجايي گفت تازه از مغازه در اومدم هنوز پل رو رد نكردم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
شايد بگيد همه ميگن ولي خيلي سخته ادمي كه حاضر به گفتن يه دروغ كوچولو به ديگران نبود بهش ميگفتم لازم ...

خب کجا رفت این مهمه شاید سوءتفاهم شده

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

با این کارا فقط خودتو عذاب میدی . اینقدر درگیره کارای شوهرت نباش . حولست باشه اما نه اینکه شبانه روز خودتو اذیت کنی و ازار بدی سر اینکه کجا رفته کجا نرفته .. هر چی کَنکاش کنی بیشتر خودت اذیت میشی . منم شوهرم خیلی وقتا میگه دفترم بعد رد میشم میبینم نیست . ول کن زندگی زیباست . هرچی مردو کمتر ببینی بیشتر میاد سمتت 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️