2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 27 پست
برو دختر سراغبچت اومدی اینجا چرا؟؟😂😂مبارک باشه قدمش خیر باشه..چندساعت طول کشید؟🤔

داره میگه سه ساعت طول کشید زایمان کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش
من اوایل بارداریم ولی به زایمان که فکر می کنم وحشت می کنم ولی به نظرم این از اون موضوعاتیه که باید ت ...

اره منم همینو میگم منکر دردش نمیشم ولی ایناهمه زن ک زایمان ط کردن ولی الان زنده ان بنظرم نسل جوون خیلی ناز نازین یکیش خودم😄

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داره میگه سه ساعت طول کشید زایمان کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂مرسی ک گفتی😅😅😅😅

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
برو دختر سراغبچت اومدی اینجا چرا؟؟😂😂مبارک باشه قدمش خیر باشه..چندساعت طول کشید؟🤔

ممنووووونم  طفلکم عشقم خوابیده مثل فرشته ها

از زمان وصل سرم حاوی آمپول فشار تا بدنیا اومدن بچه ۳ ساعت طول کشید ولی فقط ساعت آخر موثر بود چون دردام منظم نبودن دکترم ساعت آخری کیسه آبمو پاره کرد که باعث شد دردها منظم و موثر بشن.

میخونم پستا رو انگار فقط من اون زایمان وحشتناکو داشتم شاید طبیعی انقدرم ترسناک نیست که من فکر میکنم 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
خداروشکر خوشبحالت..منم دکترم از بیشتر خانمها شنیدم میگن میاد هرجا باشه خیلی دوسش دارم  

یه دکتر خوب یه بیمارستان خوبم بری دیگه از هیچی نباید بترسی خدا کمکت میکنه سوره انشقاق هم خیلی تاثیر داره 

ممنووووونم   طفلکم عشقم خوابیده مثل فرشته ها از زمان وصل سرم حاوی آمپول فشار تا بدنیا اومدن ب ...

خداروشکر خدا نگهش داره..همیشه میگم ای کاش تموم میشد این کابوس زایمان بدبختی از سزارینم خوشم نمیاد اصلا 

یه دکتر خوب یه بیمارستان خوبم بری دیگه از هیچی نباید بترسی خدا کمکت میکنه سوره انشقاق هم خیلی تاثیر ...

تهرانم دکترم زهرا طالب زاده ست ازش راضیم 

اره منم همینو میگم منکر دردش نمیشم ولی ایناهمه زن ک زایمان ط کردن ولی الان زنده ان بنظرم نسل جوون خی ...

دقیقاً 

من از سزارینش وحشت دارم 

طبیعیو رو که اصلا فکرشو نمی کنم 😂

Break up with your comfort zone

به نظرم قبل و بعد زایمان سختتره تا خود زایمان. زایمان برا من راحتترین و بهترین مرحله ش بود.

ولی بعدش محل بخیه ها تا خوب شن...خونریزی که نا واسه آدم نمیذاره... و خب من مقعدم دچار مشکل شده که البته از عوارض بارداریه. هنوز نمیدونم دقیقا چمه!

دقیقاً  من از سزارینش وحشت دارم  طبیعیو رو که اصلا فکرشو نمی کنم 😂

خدا کمک همه بکنه بنظرم نباید بهش زیاد فکر کنیم چون ک همه ک شبیه هم نیست زایمانشون باید خودتو بسپاری دست زمان 

به نظرم قبل و بعد زایمان سختتره تا خود زایمان. زایمان برا ن راحتترین و بهترین مرحله ش بود. ولی بعدش ...

واقعا درسته کل سیستم ادم بهم میریزه ب قول جاریم بد زایمان بدن ادم دیگ بدن قبلیت نمیشه 

دختر خالم ۱۶ ساعت تو اتاق درد بود هرچی التماس میکرد ک سزادینش کنن قبول نمیکرده بیمارستان میگفت ک ماماها میومدن معاینه میگفتن داری کم کم پیشرفت میکنی بد میرفتن زنگ میزدن ب دکترش که چکارش کنیم پیشرفت نمیکنه اخرشم سزارین شد بد سزارین عفونت کرد چسبندگی پیدا کرد کمر درد گرفت اصلا ی وضعی..