2777
2789
عنوان

🌸ختم مجرب چهل روزه سوره حشر🌸

9828 بازدید | 240 پست

بچه ها من خودم یه حاجت بسیار بزرگ و دور از ذهن رو روز ۲۸ این ختم با لطف خدا گرفتم انقدر باورش سخت بود که تا یک هفته اشک شوق میریختم و شکر میکردم 

باورم نمیشد که این منم که با خواستم رسیدم🙏

این سوره خیلی کوتاه و روانه  خوندش وقت چندانی نمیگیره  ۲۴ ایه داره

اما حتی یک روزم نباید فراموش بشه و گرنه ختم باطله و باید از نوع تکرار بشه

برای هر حاجتی مثل ( ازدواج_مشکلات خانوادگی و زندگی_ بخصوص شفای بیمار و بچه دار شدن) بسیار مجربه

هر روز هنگام قرائت وقتی به ۳ ایه اخر رسیدین دست راستتون رو رو قلبتون بزارید و پس از اتمام سوره حاجتتون رو از خدای مهربون در خواست کنید

شروع ختم دوشنبه ۲۱ مرداد مصادف با عید قربان

پایان ۳۰ شهریور

+

روز  شروع ختم ۲۱ مرداد  عید قربان ۱۱۰ صلوات +

روز ۲۹ مرداد روز عید غدیر خم ۱۱۰ صلوات

به نیت حضرت علی (ع)🌷

صلواتها فقط برای این دو روزه

چون از این ختم معجزه دیدم میخوام یکبار دیگه شروع کنم با ایمان به اینکه باز هم لطف خدا شامل

حال من و کسانیکه که در این ختم شرکت میکنن بشه

اسامی به چهل نفر رسید گروه تکمیله و لطفا به نیت هر دوستی که خوندین بیاید اعلام کنید 

امیدوارم با ایمان و اعتقاد راسخ شروع کنیم و همگی

از این ختم بینظیر حاجت روا بشیم چون دعای جمعی اثرش چندین برابر قویتره🙏

الهی مرا آن ده که آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام شرکت کنم تو ختم سوره حشر، ولی میترسم گمتون کنم

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
من هستم😊😊😊 فقط بايد بعد خوندم اعلام كنيم!؟

اگر راحتی اجباری نیست هر زمان که اومدی تاپیک رو ذخیره کن و اعلام کن اگر سخته که فقط یادت نره

الهی مرا آن ده که آن به
اگر راحتی اجباری نیست هر زمان که اومدی تاپیک رو ذخیره کن و اعلام کن اگر سخته که فقط یادت نره

چشم

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز