2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 42 پست
اونا رو هم خودم ۷ خریدم  اونم توافقی ۷ نفره اس  بدون جلو مبلی خریدم بعد ۴ تا جلو مبلی جد ...

عزيزم خدا كريمه 

بزارتوي ديوار خوب فروش ميره و زودتر انشاا...

منم شرايطي داشتم كه خيلي پول لازم بوديم همه رو فروختم .توي ديوار

الان شكرخداي بزرگ بهترش روخريدم

توي اين زمونه زن وشوهر بايد دست هم روبگيرن.

اللهم عجل لولیک الفرج ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تو تاپيكش بودم تگت كردم نيومدي بعد رفتم چك كردم ديدم قطع دسترسي شدي شاخ درآوردم🤪 خب خداروشكر ك ...

ممنون گلم برام مهم نبود ولی اینکه تهمت زد و ممکن بود یه عده باورشون بشه برام سخت بود بخدا قسم من اصلا تو خصوصی اون نرفتم یعنی اصلا تو لیست دوستانم نیست نمیدونم چرا چرت میگفت از اینکه اسم کاربریشو مثل من گذاشته و از روز اول میومد هی لایکم میکرد و میرفت تاپیکامو میخوند فهمیدم کارش هدفداره. و یه تاپیک زده بودم در مورد رابطه بعد از پریودی اونو سوژه کرده بود و میگفت که من تاپیک بد زدم و فلان و.‌‌.‌ در حالیکه فقط یک سوال داشتم و دوستان هم جواب دادن و مشکلی هم نبود اصلا.‌

هیچکس ظرفشویی رو نخواست؟کاش من پول داشتم میخریدم ازت

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ن عزیزم فعلا  ان شا الله خدا پول بده بهت ک هر چی میخوای بخری

فداتشم همچنین عزیزم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
جنس دست دوم دقیقا وقتی بخوای بفروشی نصف قیمت یا شاید کمتر ازت بخرن نکن دختر جان حیفه بعدا باید دو بر ...

اره ولی خب الان ۱۰۰ ملیون بدهی داریم خیلی سخته ۲.۳ ماه دیگه زایمانمه پول ندارم