2777
2789
من خواهرام زدن همراهشون بودم اول با آمپول دندون پزشکی لبشونو بی حس کرد بعدم ژلوتزریق کرد تا چند روزم ...

همون امپول بی حسی خودش درد داره🥺

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زیاد یکم درد داره من ۲سال چنین پیش زدم ولی این دفه میرم پیش یه دکتر خوب اگه میخوای معرفی کنم  ...

اره عزیزم بگو 

تهرانه؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
میگن دور لبت کبود میشه اینطوری مامانم اینا میفهمن ک

عیب نداره منم شوهرم نمیزاره تاالان ۸۰۰ تومن جمع کردم میخام برم خونه مامانم بمونم یک هفته انجام بدم تا بیام خونه کبودیشم میره

زندگیم پسرمه
یعنی مستقیم وارد رگ بشه داخل خون یه خانومی‌تو‌تزریق ژل پارسال فوت کرد اشتباهی‌زده بودن داخل رگش

وااااییی چقدر بد میخواستم برم هفته دیگه😢

عیب نداره منم شوهرم نمیزاره تاالان ۸۰۰ تومن جمع کردم میخام برم خونه مامانم بمونم یک هفته انجام بدم ت ...

بعد شوهرت متوجه میشه که تغییر کردی😂