2777
2789
من همیشع میرفتم اپیلاسیون الان ژیلت میکشم حساسیتم دارم ب ژیلت همه تنم قرمز میشه میخاره 

نوره#  = واجبی#  

بزار عالیه منم به ژیلت حساسم..

بزن رو هشتگش تو ضیحاتش هست.منع بارداری هم نداره..من از وقتی استفاده میکنم عفونتم نمیگیرم..از همه لحاظ خوبه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الکساندرایته  یه جلسه رفتم فعلا فقط بیکینی و لاینو...

اوایلش زیاد تغییری حس نمیکنی مثلا جلسه اولو دوم ولی بعد که به مرور موهای پنهان میان بالا و لیزر میشن تاثیرشو کامل میشه حس کرد ولی خب دردشم زیاد میشه دیگه😁

خوب بازم خجالت داره من صرفا به خاطر خجالتس نمیرم

ما ک زایمان طبیعی کردیم و کلی دست خوردیم دیگه واسمون عادیه😁😁.ولی خو جلسه اول خجالت داره.بعدش یخت آب میشه😍😘

دلتنگ توام،ای تو همانی که ندارم.. 💔
منم الکساندرایته  یه جلسه رفتم فعلا فقط بیکینی و لاینو...

هزینه هر قسمت جداگونه چقدر میشه؟

کدوم شهرین؟

کجا باید مراجعه کرد برای لیزر؟

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
هزینه لیزر چقدر میشه؟ من اصلا نمیتونم از پودر استفاده کنم موهارو از سطح پوست نمیکنه یه میلیمتر میمو ...

بدنتو پودر بزن من ۴سال بیشتره دارم میزنم؛کی گفته یه کم از مو میمونه؟!دستت راه بیفته حلِ..من خیلی راضیم

نوره#  = واجبی#   بزار عالیه منم به ژیلت حساسم.. بزن رو هشتگش تو ضیحاتش هست.منع باردا ...

آره واقعا فقط نوره 

تازه به مرور موها رو کم میکنه

فقط تو بارداری ممنوع هست نوره 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بدنتو پودر بزن من ۴سال بیشتره دارم میزنم؛کی گفته یه کم از مو میمونه؟!دستت راه بیفته حلِ..من خیلی راض ...

فک کنم بلد نیستم استفاده کنم هربار میام اینجا این حرفا رو میشنوم وسوسه میشم دوباره میخرم میگم بزار یه بار دیگ امتحان کنم ولی خیلی از ته تمیز نمیکنه

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
آره واقعا فقط نوره  تازه به مرور موها رو کم میکنه فقط تو بارداری ممنوع هست نوره

من که خیلی راضیم چون پر موام تو بدنم خیلی جواب داده کم شده....

نه گلم تو بارداری نوره طبیعی  ممنوعیت نداره😊خداروشکر 

فک کنم بلد نیستم استفاده کنم هربار میام اینجا این حرفا رو میشنوم وسوسه میشم دوباره میخرم میگم بزار ی ...

نوره بخر برو عطاری بخر حتما مشکل از پودرت هست من یه جا دیدم 5بسته 4تومن خریدم یه بسته80گرمیش رو کامل گذاشتم اصلا جواب نداد ولی نوره یه ذره درست میکنم خیلی خوب موهامو از بین میبره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من که خیلی راضیم چون پر موام تو بدنم خیلی جواب داده کم شده.... نه گلم تو بارداری نوره طبیعی  م ...

نه من از پزشک طب سنتی پرسیدم چون قصد بارداری دارم گفت ممنوع هست ببین موهارو اونجور میسوزونه مطمئن باش از پوست جذب خون میشه

فک کنم بلد نیستم استفاده کنم هربار میام اینجا این حرفا رو میشنوم وسوسه میشم دوباره میخرم میگم بزار ی ...

من همین دیروز گذاشتم.تجربه دارم که میگم..بعد نوره بدنتو کیسه کن..

موقعی هم که نوره میزاری با نوک انگشت موهای هر قسمت رو تست کن که مطمئن شی میریزه..

بزن رو هشتگ نوره قبلا توضیح دادم.

خوبیشم اینه علاوه بر زدن مو ها یه لایه از پوست کثیف رو برمیداره ؛انگار لایه برداره..و اینکه جلو گیری از عفونت زنان میکنه خیلی خوبه..و فواید زیادی داره

راستی نوره سُنتی بگیرید و اصل .