2789
عنوان

خیلی ضایت ???😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 38 پست
منم تا ازدواج نکردم چیزی بلد نبودم البته ۱۸ سالم بود درس میخوندم وقت نمیشد اخه..به نظرم از الان سعی ...

نیمرو بلدم😁

و چند مدل کوکو همین😐

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒
نیمرو بلدم😁 و چند مدل کوکو همین😐

اگه یکم حوصله داشته باشی رو کتاب اشگزی یاد میگیری...به نظرم سعی کن یاد بگیری تا مثه من روزهای اول ازدواج من استرس نگیری..چند تا غذا درس میکردم  تا خوب بشه بقیه غذا ها میرفتن تو کابیتت قایم میشدن...کته هام شفته و سوخته میشد 😁😁 از بس پشتکار داشتن الان خدا روشکر همه تهریف شو میدن

الهم صل علی محمد و ال محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رفتم خوابگاه هیچی بلد نبودم به زور یه نیمرو!باورت نمیشه یه تخم مرغو نمیتونستم بشکنم یه میازو نمیتونستم خورد کنم برنج و خورشتو تا یه حدی تو خوابگاه کنار دوستام یادگرفتم ولی وقتی از خوابگاه برگشتم شروع کردم ب آشپزی! الآن بعد چند سال دست پختم عالیه سنم کمه ولی تقریبا تجربم زیاده خیلی درمورد غذاها تحقیق کردم دستورای مختلفو خوندم راهکارای مختلفو خوندم اینا باعث شد علاقم به آشپزی بیشتر شه

به نظر من آشپزی یکی از بهترین لذتای دنیاس (منی ک از غذا درست کردن بدم میومد ومیگفتم چرا هرزنی ک ازدواج کنه باید آشپزی بلد باشه! ) 

ببین هر غذایی رو میشه با طعمای مختلف درس کرد و این انتخاب به عهده کسیه که داره غذا رو میپزه وقتی خودت غذا میپزی دقیقا همون چیزی رو میخوری که دلت میخواد لذت خوردن غدای خودت بیشتر لذت خوردن غذاهای دیگس

سی سالت هم که باشه ضایع نیس ولی امتحانش کن خیلی لذت بخشه

اگه یکم حوصله داشته باشی رو کتاب اشگزی یاد میگیری...به نظرم سعی کن یاد بگیری تا مثه من روزهای اول از ...

وای ...😂قایم هم کردی 

سعی میکنم ولی بلاخره یکم شرایطم جوری بوده که تا الان نشده انشالله از این به بعد😊

منم رفتم خوابگاه هیچی بلد نبودم به زور یه نیمرو!باورت نمیشه یه تخم مرغو نمیتونستم بشکنم یه میازو نمی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت امیدوار شدم ❤

مرسی عزیزم از راهنماییت امیدوار شدم ❤

خواهش میکنم خانوم گلی امتحانش کن بهت قول میدم پشیمون نشی 

اینم بگم ک آشپزی رو به عنوان تفریح انجام بده و وقتی حوصله داری آشپزی کن خیلی آروم و با دقت ازینایی که تند تند غذا میپزن خوشم نمیاد فقط آروم با عشق

من باب مزاح: وقتی غذاپختی خوب نشد نا امید نشی من اولین باری ک برنج پختم مامانم خونه نبود خواستم برا خواهر و داداش کوچیکم غذا بپزم برنجم سفت سفت شد از برنج آبکش شده هم سفت تر  اصلن قابل خوردن نبود ولی اون طفلیا همشو خوردن خخخ هیچوقت یادم نمیره   

خواهش میکنم خانوم گلی امتحانش کن بهت قول میدم پشیمون نشی  اینم بگم ک آشپزی رو به عنوان تفریح ا ...

حتما 😊❤

آخی حتما خواستن ناراحت نشی😊