دوستان من خیلی ناراحتم...همش ۵ روزه ک زاییدم همیشه انتظار داشتم ک بچم وقتی بدنیا بیاد قدمش خیلی خیره برا همین تو کل دوره بارداریم خیلی قران و دعا خوندم و همیشه فکر مثبت میکردم ک قدم خوش قدمه...ولی اصلا ایطور نیس از وقتی بدنیا اومد شوهرم حتی مغازشو باز نکرد و یه قرون کار نکرد...همون روز تولدش تو طایفه دعوا ناموسی شد ک بخاطر ترس از اینکه مبادا اتفاقی بیفته مغازشو بست و اعصابش خیلی داغونه اینم بگم ک دعوا مسببش ما نیستیم یکی از فامیلای درجه یک هست ولی چون پدر شوهرم شیخه ب ما هم آسیب رسوند...و من خیییییلی ناراحتم..حتی دوس دارم گریه کنم وقتی میبینم شوهرم ناراحته و دستش خالی چون تا حالا پیش نیومده...پس چطور میگن بچه روزیشو با خودش میاره؟کفر نمیگم ولی واقعا بهم فشار اومده و نمیدونم با کی حرف بزنم...لطفا یه چیزی بگید ک من آروم بشم😔
اسم یکی از اقوام ما قدم خیره میگم چرا اسمتو گذاشتن قدم خیر میگه همون شب گوسفندای پدرمو دزدیدن وموقع تولد من پیدا شد و این شد اسم منو گذاشتن قدم خیر ولی بنده خدا فقط اونجا قدمش خیر بود دیگه هیچ جا هیچ اتفاقی نیوفتاد . بچه رزق و روزی میاره ولی با تلاش پدر و مادر . انشالله شوهرت بره سر کار و زندگیتون رو روال بیوفته . عزیزم قدم نی نی هم مبارک . خاله ی من ۷ ساله انتظار یه بچه رو میکشه . همش چشماش پر از اشکه .. خداروشکر کن