2777
2789
عنوان

قدم خیر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 22 پست

انشاالله همه چی رو به راه میشه الان تو نباید به این چیزا فکر کنی فکرت باید شیر دادن بچه و خوب شدن خودت و تنظیم خوابشو مدیریت دلدرداش باشه

لذتشو ببر که چشم به هم بزاری دنبال رپوش مدرسه و دیکته گفتنی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

اسم یکی از اقوام ما قدم خیره میگم چرا اسمتو گذاشتن قدم خیر میگه همون شب گوسفندای پدرمو دزدیدن وموقع تولد من پیدا شد و این شد اسم منو گذاشتن قدم خیر ولی بنده خدا فقط اونجا قدمش خیر بود دیگه هیچ جا هیچ اتفاقی نیوفتاد . بچه رزق و روزی میاره ولی با تلاش پدر و مادر . انشالله شوهرت بره سر کار و زندگیتون رو روال بیوفته . عزیزم قدم نی نی هم مبارک . خاله ی من ۷ ساله انتظار یه بچه رو میکشه . همش چشماش پر از اشکه ‌.. خداروشکر کن 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط به این فکر کن که وقتی تو شکمت بود استرس داشتی که وای نکنه. بچم.....  باشه و ناقص و....  ...

واقعا راست میگی از استرس اینکه مبادا بچم حالش خوب نباشه خواب نداشتم...واقعا خداروشکر...و ممنون بابت دلداریت

اسم یکی از اقوام ما قدم خیره میگم چرا اسمتو گذاشتن قدم خیر میگه همون شب گوسفندای پدرمو دزدیدن وموقع ...

خداروشکر...ان شاالله خالت و همه اینایی ک چشم انتظارن مادر بشن