2777
2789
عنوان

گذاشتن حنا روي مو در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 21180 بازدید | 52 پست

برای اینکه بدرنگ نشه با قهوه قاطی کن

یکی دوقاشق قهوه رو با آب خوب بجوشون تا رنگ پس بده،پودر حنا رو بیز داخلش

باید چندساعت بذاری کنار نم باشه

داخلش پودر بابونه بریز برای مو عالیه

یه قاشق شکر برای براق شدن مو

یکی دو قاشق روغن زیتون یا روغن کنجد برای نرمی بیشتر

غلظتش نه شل باشه که بریزه نه سفت

اگه بتونی شب بزاری و کلاه پلاستیکی سرت کنی تا صبح خیلی بهتره

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حنا بزاری تا مدتی نمیتونی رنگ بزاری ...اگه طبع سرت خیلی گرمه یه کم دم اسب هم اضافه کن بش ...حنای اصلی بگیر وگرنه حنای بی رنگ یا حنا هندی اصلا تاثیر نداره ...اگه میخوای کمتر رنگ بده وسمه اضاف کن و اولش حنا رو یکم تفت بده سعی کن فقط کف سر  و ریشه ها رو بزنی نه ساقه ها چون ساقه مو رو خشک میکنه بزار یکی دو ساعت بمونه بعد برو حموم بشورش اول حتا رو بده اب ببره و بعد سرتو بشور نیازی به استفاده از شامپو نیست چون خود حنا چربی سرتو میگیره یکی دوبار در ماه خوبه اگه سوالی داری بازم تو این پیج هست بگرد تو هایلایتاش توضیح داده 

https://instagram.com/haircare_sogand?igshid=i51jtwz1pup2

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ترکیب حنا قهوه دارچین تخم مرغ آبلیمو روغن زیتون دم کرده گل گاوزبان بجای آب. مورو فوق العاده خوش رنگ ...

ممنونم عزيزم همشو دونه دونه از عطاري خريدي قاطيش كردي؟ چه رنگي در مياد؟

من با قهوه ودارچین زدم روی موی قهوه ای  خیلی خیلی بدرنگ شد

با قهوه عالی میشه

قهوه ای تیره، یه درجه از مشکی روشن تره

اسمش چيه؟ رو كل موهام بنظرتون بزارم؟ بعد چه رنگيه؟ 

بهترین حنا اسمش حنای محمد هست که داخل یه کیسه ی گونی کوچیک سبز رنگه

یه چیز دیگه هم هست ، تا چند ماه دیگه نمیشه رنگ مو گذاشت چون نمیگیره و باید بیرنگش کنی 

من ديگه فعلا از رنگ خسته شدم قبلا دكلره پر بود و ... كراتينه هم كرده بودمو

الان رنگه كه مشكي هست و فر خودم و مي خوام حنا باشه