2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست
به ویار ربطی نداره. من ویار وحشتناکی داشتم تا چهار ماهگی. بچه م پسره

میدونم اصلا جنسیت به علائم نیست.ولی اینجا پرسید علائمتون چیه و جنسیت منم گفتم😜

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا الان ماه نهم شدم تازه داره میزنه بیرون . اوایل نمیزنه. به بدن هر فرد بستگی داره دیگه . 

دیگه فهمیدم دختره😍😂

لطفا براحل مشکلم یه صلوات بفرستید😘😘 ممنون
من تمام علائم پسر رو دارم ولی بچم دختره ....به اینا نیس ...سونو که بری مشخص میشه ...خیلی خودتو درگیر ...

مثل خودم

مبارکت باشه عزیزم دختر رحمته...خداوند به بهترین خلق خودش دختر داد

ممنون عزیزم😘😘 ولی من تمام حواسم رفته بود رو پسر شوکه شدم یه لحظه😂😂😂

خخخ 😃 پیش بینیامون غلط از آب در اومد.  به سلامتی 😍😍😍 دختر خیلی خوبه ❤ همدم مادر میشه.  ...

خخخخ.ممنون عزیزدلم😘😘😘😘😘

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافیو تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید