2821
2789
عنوان

بیمه عمر

247 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی اینجا بیمه عمر داره؟

چه جوریه ؟

خوب هست؟

قصدش ماهیانه چقدره؟

بیمه عمری که ماهی ۵۰ یا صد تومن باشه هست؟

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفامنوبلایک

یه تایپک کاربردی میزاری جواب نیست الان اسم خواهر شوهر اورده بودم همه می اومدن

یه تایپک کاربردی میزاری جواب نیست الان اسم خواهر شوهر اورده بودم همه می اومدن

من از چندنفرپرسیدم چیزایی که میدونم ایوه

مثلا تابیست سال ماهانه حق بیمه میدی 

چندسال و چقدر رو خودت مبگی

مثلا میگی تابیست سال ماهی صدمیدم هرسال هم مثلا ۱۵٪اضافه ش میکنم

بعدچندوقت میتونی وام بدون ضامن باسود ۲٪بگیری

بعدا که حق بیمه تو ماهانه دادی بعد تموم شدن سالها

بازنشستگی میگیری

اگه به هر دلیلی مثلا تا هفت سال دادی بعدازن دیگع پولوواریز نکردی یانمیتونی بدی اصل پولی که دادی با چنددرصد سود بهت میدن

مثلا تواین سالها اگه چهارمیلیون داده باشی حدود ده تومن مثلا پولتویهومیگیری سااصطلاحا خودتوبازخریدنیکنی

میتونی کسایی روعم بعنوان وارث حقوق یا سهمت معرفی کنی تابعد تو پولی که به تو میرسید به اونا تعلق بگیره

واینکه مثلا از سی یا پنجاه تومن هست تا ۱۸۰ تومن یابیشتر هرچی پولت بیشتر باشه ازونور مستمری اینده ت هم بیشتر دریافت نیکنی وبیمه های درمانی مثل هزینه عمل ها یا خدایینکرده بیماری های صعب العلاج یا چیزای بیشتری روشامل میشه

همشهری دراومدیم که دوست جونی😍، من اصالتا کبوتراهنگی ام، اگه رزن بودم حضوری خدمت میرسیدم، متاسفانه الان تهرانم

حتما خودت رو بیمه عمر کن، کارشناست رو هم سعی کن آدم منصفی باشه و برات درصدهات رو درست بزنه

اگه خواستی فرم پر کنی بگو کامل بگم چیکار کنی

من از چندنفرپرسیدم چیزایی که میدونم ایوه مثلا تابیست سال ماهانه حق بیمه میدی  چندسال و چقدر ر ...

ممنون خواهر گلم همین خیلی زیاده 

لطف کردی