2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 21 پست

منم بعد عروسی شوهرم همش میگفت بچه بیاریم تازه شیش ماهم بیشتر عقد نبودیم  ...از اول اقدام کردیم تا این که فهمیدیم شوهرم مشکل داره ...خلاصه بعد چند وقت بالاخره حامله شدم و الانم نی نیم بقلمه...یه دخمله شیش ماهه....تازه شوهرم الانم میگه دومیو بیاریم کچلم کرده😥😥

منم دلم بچه میخواد.ولی تو خرج خودمون موندیم😭😭

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد عروسی شوهرم همش میگفت بچه بیاریم تازه شیش ماهم بیشتر عقد نبودیم  ...از اول اقدام کردیم ...

خدافظش کنه عزیزم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

منم بچه میخام ولی خدا بهم نمیده

انشالله میده عزیزم 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕