2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودکشی اعلام کردن نداره گلم سعی کن مشکلتو حل کنی.خدابزرگه در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
خودکشی اعلام کردن نداره گلم سعی کن مشکلتو حل کنی.خدابزرگه در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید ا ...

اینقدر تلاش کردم و گریه کردم و راز و نیاز که جواب نگرفتم

😐😐😐😐😐 ادم راحت نمیشه که .اگه خودکشی کنی و بمیری که هیچ میبرنت میندازنت قبرستون مورچه ها بخورنت‌ تازه اونجا هم کلی عذابت میدن که چرا خودتو کشتی!!!!!!  یه نفر خودکشی کرده بود یه ماه بعد اومده بوده تو خواب یه نفر ناله میکرده که چه خطای بزرگی کرده.   بعدش خودکشی کنی و نمیری هم تا اخر عمرت بدنامت میکنن هزارجور حرف برات درمیارن .   حالا خوددانی 

من مطمئنم که نمیمیری😊 البته دور از جون 

یک بار ۱۳-۱۴ سال پیش خودکشی کردم ولی توی ای سی یو نجاتم دادن

کاش همون موقع تموم شده بود این دنیا ارزش هیچی رو نداره

تاجایی ک میدونم کسی ک میخواد خودکشی کنه  به کسی نمیگه 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
میتونید راهنماییم کنید که

از چه راهی خودکشی کنی ؟؟؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
اینقدر تلاش کردم و گریه کردم و راز و نیاز که جواب نگرفتم

بازم تلاش کن رازو نیاز کن جواب میگیری مطمئن باش

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

فقط میدونم ادمایی که ضعیفن به فکر خودکشی می افتن خودت توان مبارزه نداری انتظار داری روزگار معجزه کنه؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
یک بار ۱۳-۱۴ سال پیش خودکشی کردم ولی توی ای سی یو نجاتم دادن کاش همون موقع تموم شده بود این دنیا ار ...

من هم بشدت دلم مرگ رو میخواد بجز مادرم و همسرمم کسی رو تو این دنیا ندارم 

ولی دلم بشدت برای همسرم میسوزه فقط

حالا با چی خود کشی کرده بودی

🧸🤎

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 2 دقیقه پیش
2791
2779
2792