2777
2789
بچه بازی در نیآرین ک بیفتیم ب غلط کردن

همین الان اگه اونم قبول کنه موندم مادرم و چیکار ننم .. اونم مقصر بوده ولی خوب دوس ندارم از دستش بدم میخوام هم دعواش کنم هم داشته باشمش 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
منم هفت ساله منتظرم خوش به سعادتت مشکلت چی بود هشت سال؟ 

Pco. واریکوسل همسر.ان شاالله شما بزودی مادر شی من رفتم تهران دکتر اشرف معینی با یه نسخه باردار شدم خداروشکر البته واقعا فقط معجزه خدا بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته قبل محرم بود فرجه امتحانات ترمم بود از طرفی عمه بی کس من احتیاج داشت واسه مراسم دهه اول کمکش کنم فرش بشورم گرد گیری کنم خونه رو تمیز کنم خلاصه هرروز نیرفتم به نیت اماده کردن واسه مراسم امام حسین کار میکردم خسته وکوفته اخر شب نای درس خوندن نداشتم اخر هم امتحاناتم رو فقط بدون هیچ امیدی دادم وانتظار نداشتم قبول بشم ولی به صورت معجزه اسایی قبول شدم ونمراتم بهتر از هرترم شد ومن با تمام وجودم مطمنم که کرامت امام حسین بود

Pco. واریکوسل همسر.ان شاالله شما بزودی مادر شی من رفتم تهران دکتر اشرف معینی با یه نسخه باردار شدم خ ...

دقیقا مثل من شوهرم 19 روزه عمل کرده واریکوسل داره بعد چند ماه از عمل نتیجه گرفتید لطفا بگو بهم 

منتظر معجزه 
همین الان اگه اونم قبول کنه موندم مادرم و چیکار ننم .. اونم مقصر بوده ولی خوب دوس ندارم از دستش بدم ...

احترام مادرت واجبه همسرت هم اگه واقعا دوست داشته باشه باهات کنار میاد خدا بزرگ

یه پرو فایل عاشقانه بزار ببینه دلش تنگ شه😍

😁😁 فردا برا دیدنش میخوام کلی تیپ کنم نتونه بره 😂

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

هیچی واسه خدا سخت نیست اصلا واسه خدا غیر ممکنی وجود نداره ،با خدا معامله کن من اینطور خیلی جواب گرفتم اول یه واسطه ای بین خودت وخدا بذار وهمیشه به خدا بگو به حرمت فلانی حالا یا شهید امام هرکس که به نظرت پیش خدا عزیزه بعد به خدا بگو اگه این خواستم رو براورده کنی عهد میبندم که تا ابد فلان کار رو نکنم مثلا خدای نکرده اهل دروع باشی یا غیبت یا هر کار بد دیگه اگه هم هیچ گناه وکار بدی نداری که گمان نکنم اخه ما معصوم نیستیم بگو اگه خواستم رو بدی یه کار خوب رو انتخاب کن که همیشه انجام بدی مثلا جواب ندادن به کسی که بد زبونی کنه یا صدقه دادن هر هفته یا صلوات هرروز یا نماز شب و....خیلی جواب میده از صمیم قلبت وبدون شک انجام بده

تقریبا یکسال.چیزا گرم بهش بده بخوره

وقتی این پستا رو میبینم اننننقد امیدوار میشم انقد خوشحال میشم خدا نینیت رو حفظ کنه.انقد این هفت سال زیاده میگم شاید من زن نیستم بدنم رحم نداره که حامله نمیشم.قبل عمل تعداد 12 میلیون و تحرک 17 درصد بود الان کلومیفن میخوره ببینم بعدش چجوری میشه وضعیت 

منتظر معجزه 
وقتی این پستا رو میبینم اننننقد امیدوار میشم انقد خوشحال میشم خدا نینیت رو حفظ کنه.انقد این هفت سال ...

امید بخدا باشه حتما جواب پیگیری. اگه میتونی برو این دکتر اشرف معینی تهران کارش خیلی خوبه