من مشکلم اینه که همسرم خیلی غد و لجبازه، مثلا دوست داره هرچی میگه همون دفعه ی اول گوش کنم و انجام بدم، بدون هیچ سوالی، بدون پرسیدن هیچ دلیلی، اما اون هیچوقت به حرفای من گوش نمیده یه چیزی رو صد بار باید ازش بخوام و یادآوری کنم تا انجام بده، دوست نداره هیچ حرفی رو دوبار تکرار کنه، اما من باید بارها تکرار کنم حرفامو تا بشنوه، گاهی حتی حرف میزنم الکی میگه باشه، اصلا گوش نمیده، بعدا میگم میگه کی گفتی...
خیلی خود رایه حرف خودشو خیلی قبول داره، اگه بخواد کاری رو انجام بده هیچکی نمیتونه جلوشو بگیره، اگه کاری رو هم نخواد انجام بده امکان نداره با زبون و مهربونی راضیش کنی.
هر حرفی که مخالف نظرش باشه داد میزنه، کلا یه بحث ساده در مورد یه موضوع پیش و پا افتاده نمیتونم باهاش کنم کلا کار به دعوا و سرو صدا و نفرین میکشه.
اگه از یه موضوع یا یه نفر دیگه ناراحت باشم و بخوام باهاش درد و دل کنم اعصابش خورد میشه و دعوا میگیره، اما خودش هروقت از هرچی ناراحته من آرومش میکنم تا اعصابش برگرده سر جاش.
مثلا اگه مریض باشم اصلا بهم نمیرسه، نهایت محبتش اینه که میگه بریم دکتر، من میگم نمیخواد بعدم میره، یا مثلا میگه پاشو فلان چیزو بخور تا خوب بشی، یا پاشو قرص بخور، خوب من اگه خودم حالم خوب بود که فلان چیزو خودم درست میکردم که بخورم یا اگه افتاده نبودم که خودم پامیشدم قرص بخورم.
بارها انتظارامو بهش گفتم اول با خوشی شروع کردم ولی به دعوا ختم شده.
هر وقتم که دعوامون میشه میگه زیاد لی لی به لالات گذاشتم پررو شدی، همیشه همینو میگه تو دعواها تیکی کلامشه.
موندم واقعا خیلی ازش سرد شدم
میشه یه کمکی کنید که به دردم بخوره