2777
2789
عنوان

اه اه نکبت جوابم رو داد

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 313 پست
يعني خودت نميدوني ميخواد چي بگه؟🙄 ياا دووووست داري كلا بقيه بهت بگن😅😅😅

نه میدونستم از اول چی میخواد بگه اما اومدم اینجا تا از حجم ناراحتیم کم کنه 

چون به مامانم که این چیزا رو نمیگم 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب سوالت رو داد اگه جوابت وااقعا منفی بهش بگو___ک جوابت منفیه___ولی اگه دیدی داره اصرار میکنه و هی ...

اره بابا من حالا اونو میخوام چی کار واقعا 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
بلاکش کنم ؟؟ آخه دیگه خیلی خواهش کرده

نه بابا بلاک نکن . دوتا ادم بالغ دو کلمه دارید حرف میزنید . بنده ی خدا خیلی هم محترمانه گفته . 

بگو بفرمایید گوش میکنم . بخون و بررسی کن حرفشو . نخواستی بگو من جوابم منفیه . موفق باشید .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

🤣🤣🤣نكنه از اين خزاس

ببین خز نیست ولی از اون تیپ هایی نیست که من بخوام یه جوریه خوب 

عزیزم کاری نداره که بذار حرفاشو گذاشت شما خیلی محترمانه و‌قاطع بگو  که در حال حاضر تمایلی به شروع هیچ رابطه ای ندارم (نه دوستی نه ازدواج) و از شمام خواهش میکنم این قضیه رو فراموش کنین و...

اینقد بدم میاد یکی همش بگه اه.خب طرف اگ میدونست چ تحفه ای هستی هیچوقت پیام نمیداد.بعدشم اینقدم هول برت نداره،ازکجا میدونی میخواد ابراز علاقه کنه! اه

تو ازون از خود مچکرایی هستی ک هیچوقت نمیتونن مردی رو بپسندن،و همیشه تنها میمونین.

اه

بای

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
نه بابا بلاک نکن . دوتا ادم بالغ دو کلمه دارید حرف میزنید . بنده ی خدا خیلی هم محترمانه گفته .  ...

اره نظر من هم همینه چون اونم آدمه بیچاره 

بعد آدم ساده ای هم هست دلم میسوزه بخوام خیلی بد رفتار کنم

اینقد بدم میاد یکی همش بگه اه.خب طرف اگ میدونست چ تحفه ای هستی هیچوقت پیام نمیداد.بعدشم اینقدم هول ب ...

اره ‌دقیقا من همچین آدمی هستم متاسفانه 

خوب منم نمیخوام ناراحتش کنم

اینقد بدم میاد یکی همش بگه اه.خب طرف اگ میدونست چ تحفه ای هستی هیچوقت پیام نمیداد.بعدشم اینقدم هول ب ...

وااا چه طرز صحبت کردنه . 

مهربانتر.باشیم#  

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....