پرواز_بر_فراز_آسمان مدیر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16988 عنوان اه اه نکبت جوابم رو داد | مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 313 پست همون هم کلاسی نکبت جواب داده یه مسئله ای هست چند وقته میخوام بگم ولی نمیتونم بگم اه چی میخواد بگه محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 1398/05/18 | 13:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواز_بر_فراز_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16988 يعني خودت نميدوني ميخواد چي بگه؟🙄 ياا دووووست داري كلا بقيه بهت بگن😅😅😅 نه میدونستم از اول چی میخواد بگه اما اومدم اینجا تا از حجم ناراحتیم کم کنه چون به مامانم که این چیزا رو نمیگم محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
پرواز_بر_فراز_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16988 خب بعدش چی شد 😅 حالا جواب نداده لابد داره داستان مینویسه اه محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
پرواز_بر_فراز_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16988 جواب سوالت رو داد اگه جوابت وااقعا منفی بهش بگو___ک جوابت منفیه___ولی اگه دیدی داره اصرار میکنه و هی ... اره بابا من حالا اونو میخوام چی کار واقعا محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
victoriaa عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8072 حالا جواب نداده لابد داره داستان مینویسه اه 😅😅😅😅 بابا حرص نخور اخرش بلاک میکنی میره دیگه
جادوگرشهره_oz عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 3222 حالا جواب نداده لابد داره داستان مینویسه اه 🤣🤣🤣نكنه از اين خزاس گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ
پرواز_بر_فراز_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16988 خب ادامشم بذار جواب نداده هنوز محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26878 بلاکش کنم ؟؟ آخه دیگه خیلی خواهش کرده نه بابا بلاک نکن . دوتا ادم بالغ دو کلمه دارید حرف میزنید . بنده ی خدا خیلی هم محترمانه گفته . بگو بفرمایید گوش میکنم . بخون و بررسی کن حرفشو . نخواستی بگو من جوابم منفیه . موفق باشید . وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
check عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1146 حالا جواب نداده لابد داره داستان مینویسه اه ولش کن کم محلی کن جواب نده چرا بلاکش کنی
پرواز_بر_فراز_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16988 🤣🤣🤣نكنه از اين خزاس ببین خز نیست ولی از اون تیپ هایی نیست که من بخوام یه جوریه خوب محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
meynoosh عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 1103 عزیزم کاری نداره که بذار حرفاشو گذاشت شما خیلی محترمانه وقاطع بگو که در حال حاضر تمایلی به شروع هیچ رابطه ای ندارم (نه دوستی نه ازدواج) و از شمام خواهش میکنم این قضیه رو فراموش کنین و...
biyaomidam عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 اینقد بدم میاد یکی همش بگه اه.خب طرف اگ میدونست چ تحفه ای هستی هیچوقت پیام نمیداد.بعدشم اینقدم هول برت نداره،ازکجا میدونی میخواد ابراز علاقه کنه! اهتو ازون از خود مچکرایی هستی ک هیچوقت نمیتونن مردی رو بپسندن،و همیشه تنها میمونین.اهبای چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
پرواز_بر_فراز_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16988 نه بابا بلاک نکن . دوتا ادم بالغ دو کلمه دارید حرف میزنید . بنده ی خدا خیلی هم محترمانه گفته . ... اره نظر من هم همینه چون اونم آدمه بیچاره بعد آدم ساده ای هم هست دلم میسوزه بخوام خیلی بد رفتار کنم محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
پرواز_بر_فراز_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16988 اینقد بدم میاد یکی همش بگه اه.خب طرف اگ میدونست چ تحفه ای هستی هیچوقت پیام نمیداد.بعدشم اینقدم هول ب ... اره دقیقا من همچین آدمی هستم متاسفانه خوب منم نمیخوام ناراحتش کنم محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
check عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1146 اره نظر من هم همینه چون اونم آدمه بیچاره بعد آدم ساده ای هم هست دلم میسوزه بخوام خیلی بد رفتا ... از نظر تیپ وقیافه چطوری؟
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26878 اینقد بدم میاد یکی همش بگه اه.خب طرف اگ میدونست چ تحفه ای هستی هیچوقت پیام نمیداد.بعدشم اینقدم هول ب ... وااا چه طرز صحبت کردنه . مهربانتر.باشیم# وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....