یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من دوم دبیرستانن بودم بی هماهنگی اومدن منم فرداش امتحان ریاضی اشتم درسخونم بودم نمیدونستم خواستگارن فکر کردم اومدن مهمونی با کتاب و دفتر نشستم پیششوم مساله حل میکردم بعد گفتن اوندیم خواستگاری طاهره وایه حسام مات نگاشون کردم و با لبخند گل و گشاد گفتم من امتحان دارم فردا دیدم همه خانواده بهم چشم غره میرن خساب کار دستم اومد پریدم تو اشپزخونه یادم میفته مبخوام خودمو دار بزنم
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
جوری گفتم فردا امتحان دارم انگار میخواستن همون شب عروس بشم یادم میفته عرق سردی میکنم از فامیل دورم بودن هرازگاهی میبینمشون از خجالت اب میشم
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
اولین بار ده سالم بود خونه خالم بودم پسرخالم بزرگه اون موقه 20وخورده ای سالش بود داشت منو میورد خونمون شب بود بهم گفت دوس داری باهام ازدواج کنی منم یه کشیده زدمش بعد دستش ودراز کرد گفت بیا بغلم دستش وگاز گرفتم خون اومد چقد وحشی بود🙈😂😂😂😂😂😂😂
اولین خواستگارم تو 15 پسز همسایه،،،،،، بعد رفیتم با دوست داداشم و خواهرش سیزده بدر ک داداشم خواهرش ببین پسره خواستگار من شد،،،،،،، آخرش هم تو 19 سالگی با پسر خالم ازدواج کردم