2777
2789
عنوان

اولین بار که یکی ازتون خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 34 پست

من از دیشب تا حالا دارم میخندم ....اصلا رو چه حساب اومدن من نمیدونم  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

14 بودم پسره فامیل بود خییییلی ام خوشگل بود 

29 این ماه عروسیشه دعوتیم

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوم دبیرستانن بودم بی هماهنگی اومدن منم فرداش امتحان ریاضی اشتم درسخونم بودم نمیدونستم خواستگارن فکر کردم اومدن مهمونی با کتاب و دفتر نشستم پیششوم مساله حل میکردم بعد گفتن اوندیم خواستگاری طاهره وایه حسام مات نگاشون کردم و با لبخند گل و گشاد گفتم من امتحان دارم فردا دیدم همه خانواده بهم چشم غره میرن خساب کار دستم اومد پریدم تو اشپزخونه یادم میفته مبخوام خودمو دار بزنم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
۱۴ سالم بود حسی نداشتم خنده ام گرفت اخه تو خانواده ما زیر بیست ازدواج نمیکنن. خودم هم ۲۵ ازدواج کردم ...

جلومادر شوهر میچسبه اینطوری بشه 

من از ١٨ سالگي خاستگار داشتم اما همشو رد كرديم چون من سنم كم بود الان ٢٥ سالمه و تو ٢٤ سالگي ازدواج كردم ققط يك نفرو خونه راه داديم اينم شوهرم بود 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
من دوم دبیرستانن بودم بی هماهنگی اومدن منم فرداش امتحان ریاضی اشتم درسخونم بودم نمیدونستم خواستگارن ...

وااایذفک کن  ببخشید درس دارم  .....اونم جلو حمع دفترو پهن کنی

از# .ریاضی .متنفرم

من دوم دبیرستانن بودم بی هماهنگی اومدن منم فرداش امتحان ریاضی اشتم درسخونم بودم نمیدونستم خواستگارن ...

😂😂😂😂

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
وااایذفک کن  ببخشید درس دارم  .....اونم جلو حمع دفترو پهن کنی از# .ریاضی .متنفرم

جوری گفتم فردا امتحان دارم انگار میخواستن همون شب عروس بشم یادم میفته عرق سردی میکنم از فامیل دورم بودن هرازگاهی میبینمشون از خجالت اب میشم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

من مامان بزرگم میگه وقتی فهمیدم از خونه در رفتم گفتم من اینو نمیخوام 

بعدش هر وقت میدیدمش بهش فحش میدادم 

چجوری از ۱۴ساله ها خواستگاری میکنن یه فسقل بچهذ

تازه اونم برا پسر بزرگترررررررر

اولین بار ده سالم بود خونه خالم بودم پسرخالم بزرگه اون موقه 20وخورده ای سالش بود داشت منو میورد خونمون شب بود بهم گفت دوس داری باهام ازدواج کنی منم یه کشیده زدمش بعد دستش ودراز کرد گفت بیا بغلم دستش وگاز گرفتم خون اومد چقد وحشی بود🙈😂😂😂😂😂😂😂

اولین خواستگارم تو 15 پسز همسایه،،،،،، بعد رفیتم با دوست داداشم و خواهرش سیزده بدر ک داداشم خواهرش ببین پسره خواستگار من شد،،،،،،، آخرش هم تو 19 سالگی با پسر خالم ازدواج کردم 

من اولین سوالی که از دوستام میپرسم اینه   داداش داری  اگه گفت اره ...مهربون میشم ....ب شا ...

😂😂😂😂...نه حالا حتی خواهر من نمی دونست ک دوستش داداش داره یا نه..دوست خواهرم عکس منو دیده بود و واسه برادرش خواستگاری کرد

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹