2777
2789
الان روش های جلوگیری کم ضرر خیلی خوبی تودنیا اونده منتها تااونا بیان به ایران برسن چندهه طول میکشه!

اره مثلا تو نت زده بود که جدیدایه سری موادتوامریکاتولیدشده که مردمیزنه پشت شانه اش تولیداسپرمشوموقتامتوقف میکنه والبته اونم یع روش هورمونیه وفکرنکنم مردای ایرانی ازش استفاده کنن

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه رو خوب اومدی😁😁😁😁

نمیدونی سر این موضوع چقدر ذهنم درگیره..حتی نمیخواد دربارش حرف بزنه،یکسری گفت من هیچوقت نمیخوام و تمام.دیگه هم دربارش حرف نزن😏 اوایل من نمیخواستم و اون‌میخواست.الان کاملا برعکس شده..زمان داره از دستم میره و خودمو زدم به بیخیالی..مگه میشه مادر نشد😪

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
خواهش گلم  من الان سه سال دارم ازش استفاده میکنم تا حالا هیچ موردی نداشتم و عالیههههههههه بنظر ...

اهان پس خیالم راحت شد پس اوناروش استفاده شون غلط بوده

نمیدونی سر این موضوع چقدر ذهنم درگیره..حتی نمیخواد دربارش حرف بزنه،یکسری گفت من هیچوقت نمیخوام و تما ...

چندسالته؟؟ اونوقت دلیل مخالفتش چیه؟؟

اره مثلا تو نت زده بود که جدیدایه سری موادتوامریکاتولیدشده که مردمیزنه پشت شانه اش تولیداسپرمشوموقتا ...

مردای ایرانی راضی ان زناشون بمیرن ولی چیزی ازخودشون و لذتاشون کم نشه😏😏

اهان پس خیالم راحت شد پس اوناروش استفاده شون غلط بوده

اره گلم

شرمنده واسه توضیحم ولی اونا بعد ارضا ی طرف ک مرده باشه بازم باهمون کاندوم تکون میخورن ک خطر داره و محتویات میریزه بیرون

منم یسری دوس داشتم آقا ندلشت حالا اون داره من متنفرم 

شمادیگه چرا؟😁

تروخدازودترشماراضی شوتاشوهرت پشیمون نشده دوباره اگه شرایطشوداریدخب حداقل یه دونه بچه روبیارید

چندسالته؟؟ اونوقت دلیل مخالفتش چیه؟؟

هردو ۳۰ سال.دیگه داریم میریم سمت ۳۱...هیچ دلیلی نداره.میگه نمیخوام،یه سری چندماه پیش تا حدودی راضیش کردم و رکتر رفتم و کلی قرص ویتامین و فولیک دارم میخورم ولی موقع اقدام که میشه میگه حرفشو نزن،خودش هم الان باهام هرشب فولیک میخوره ها ولی خودشو به اون راه میزنه😀..رابطمون باهم عالیه و هیچ مشکل خاصی باهم نداریم و بعد از کلی عاشقی به هم رسیدیم😁

شمادیگه چرا؟😁 تروخدازودترشماراضی شوتاشوهرت پشیمون نشده دوباره اگه شرایطشوداریدخب حداقل یه دونه بچه ...

والله نمیدونم فقط میدونم حتی جایی بچه توشه اصن نمیتونم برم 😁😁😁

والله شرایط عالیههههههههه فقط مشکل منم ک دوس ندارم🤕🤕🤕🤕🤕بعضی وقتا میترسم واسم مشکل شه

اره گلم شرمنده واسه توضیحم ولی اونا بعد ارضا ی طرف ک مرده باشه بازم باهمون کاندوم تکون میخورن ک خطر ...

ببین من خواستگارای خوب زیاددارم اماچون میخوام داروسازی بخونم واصلااااا تا6-7سال نمیخوام بچه داربشم خواستگارامو ردمیکنم واقعا فوبیاونگرانی گرفتم رواین قضیه ازطرفی نمیخوام باقرص خودموداغون کنم حالاکه این روش مطمئنه واقعا سعی میکنم به خواستگارام یه ذره فکرکنم 

ممنون ازکمکت دوستم 🌹🌹

والله نمیدونم فقط میدونم حتی جایی بچه توشه اصن نمیتونم برم 😁😁😁 والله شرایط عالیههههههههه فقط مشک ...

من اگه سنم کمتر بود فعلا بیخیال میشدم،آخه خیلی از بارداری و زایمان و بزرگ شدن شکم میترسم و وحشت دارم..ولی از طرفی میترسم یه روز پشیمون بشم..فکر کن هر دو ۵۰ یا ۶۰ سالمون باشه و همینجور تنها تو خونه ول بچرخیم😀