الان روش های جلوگیری کم ضرر خیلی خوبی تودنیا اونده منتها تااونا بیان به ایران برسن چندهه طول میکشه!
اره مثلا تو نت زده بود که جدیدایه سری موادتوامریکاتولیدشده که مردمیزنه پشت شانه اش تولیداسپرمشوموقتامتوقف میکنه والبته اونم یع روش هورمونیه وفکرنکنم مردای ایرانی ازش استفاده کنن
نمیدونی سر این موضوع چقدر ذهنم درگیره..حتی نمیخواد دربارش حرف بزنه،یکسری گفت من هیچوقت نمیخوام و تمام.دیگه هم دربارش حرف نزن😏 اوایل من نمیخواستم و اونمیخواست.الان کاملا برعکس شده..زمان داره از دستم میره و خودمو زدم به بیخیالی..مگه میشه مادر نشد😪
هردو ۳۰ سال.دیگه داریم میریم سمت ۳۱...هیچ دلیلی نداره.میگه نمیخوام،یه سری چندماه پیش تا حدودی راضیش کردم و رکتر رفتم و کلی قرص ویتامین و فولیک دارم میخورم ولی موقع اقدام که میشه میگه حرفشو نزن،خودش هم الان باهام هرشب فولیک میخوره ها ولی خودشو به اون راه میزنه😀..رابطمون باهم عالیه و هیچ مشکل خاصی باهم نداریم و بعد از کلی عاشقی به هم رسیدیم😁
والله نمیدونم فقط میدونم حتی جایی بچه توشه اصن نمیتونم برم 😁😁😁 والله شرایط عالیههههههههه فقط مشک ...
من اگه سنم کمتر بود فعلا بیخیال میشدم،آخه خیلی از بارداری و زایمان و بزرگ شدن شکم میترسم و وحشت دارم..ولی از طرفی میترسم یه روز پشیمون بشم..فکر کن هر دو ۵۰ یا ۶۰ سالمون باشه و همینجور تنها تو خونه ول بچرخیم😀