2777
2789
عنوان

ی سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 56 پست

من اتفاق با ازدواج هم مخالفم چون مگه بیکارم ریسک کنم با زندگیم که ایا خوب باشه یا نباشه زندگیم رو وارد تشنج نمی کنم کمال من نباید به کسی مثل اون بچه ی از همه جا بی خبر ضرر بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق های دنیا فقط زندگی رو شیرین می کنن اما میشد همین زندگی نباشه که شیرین بشه

همه ی دخترا از بچگی یه حس مادرانه ی نهفته ای دارن.

ما به دنیا میایم ، بزرگ میشیم ،عاشق میشیم ، سرکار میریم ،ازدواج میکنیم ،بچه میاریم ،

از اون وقتی که بچه بیاد همه چی میره واسه بچه.

به یک انسان زندگی میبخشیم و زندگیمونو وقفش میکنیم.

البته من هنوز مادر نشدم.و تا ۹ سال دیگه هم نمیشم.چون میخوام بچمو تو رفاه و امکانات به دنیا بیارم.

کسی که مسئولیت پدر و مادرشدن رو میشناسه باید بچه بیاره.

من اتفاق با ازدواج هم مخالفم چون مگه بیکارم ریسک کنم با زندگیم که ایا خوب باشه یا نباشه زندگیم رو وا ...

خوب باشه عزیزم تو ازدواج نکن بچه هم نیار الانم دور از جونت خودکشی کن و ب این همه تناقص پایان بده خستمون کردی هرکس ی دلیل داره کله سحری بحث فلسفی باز کردی ک چی   

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نمیدونم ب خدا اعتقاد دارین یا نه؟ولی ی جایی خونده بودم ک زمانی ک ی بچه ای نطفه هس خدا تموم زندگیشو بهش نشون میده میگه این زندگیته این پدر و مادرته میخوای ب این دنیا بیایی و اون بچه خودش قبول میکنه ک ب دنیا بیاد واسه همینه ک ی وقتایی ی صحنه های رو میبینیم و با خودمون میگیم من قبلا اینو دیدم ....پس ببین خودمون انتخاب کردیم ب این دنیا بیایم

همه ی دخترا از بچگی یه حس مادرانه ی نهفته ای دارن. ما به دنیا میایم ، بزرگ میشیم ،عاشق میشیم ، سرکا ...

خب حرف من اینه که اولا شما هم خودت هم بچت زحمت بکشید تا بتوانید ی زندگی عادی داشته باشید؟ چه کاری خب از اول نیاد دوما شما به اون بچه فکر کردید که شاید نخاد باشه و ده سال دیگه واقعا ندونید چی بگید وقتی که میگه چرا من رو به دنیا اوردی

من اتفاق با ازدواج هم مخالفم چون مگه بیکارم ریسک کنم با زندگیم که ایا خوب باشه یا نباشه زندگیم رو وا ...

شما ن ازدواج کن ن بچه دار شو ببینم میخوای تا کجا ب کمال برسی هیچ حسی مث همسر بودن و مادر بودن نیس خوشبختی ک الان حس میکنی رو هیچوقت تو مجردی حس نکردی وقتی انتخابت عاقلانه باشه چرا ریسک باشه ازدواج ؟

نمیدونم ب خدا اعتقاد دارین یا نه؟ولی ی جایی خونده بودم ک زمانی ک ی بچه ای نطفه هس خدا تموم زندگیشو ب ...

این حرف اشتباهه اساسا چون اون ی صحنه هایی که برامون آشناست ی پدیده ی علمیه به نام دژاوو

خب نیا تو این تاپیک من نظر خودمو گفتم

شماهم برو با ی فلسفه دان و منطق دان بحث کن تا قانعت کنن ما ک هرچی گفتیم تو خلافشو گفتی ی پا فیلسوفی واسه خودت چند سالته 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
شماهم برو با ی فلسفه دان و منطق دان بحث کن تا قانعت کنن ما ک هرچی گفتیم تو خلافشو گفتی ی پا فیلسوفی ...

۱۴ البته شاید بخندین که به من این حرفا ربطی نداره