2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای منم همینه انگار هرثانیه گشنس!!!شبهاهم هردوساعت پامیشه

کوچولوتون چند وقتشه؟

دختر من‌امروز ۲۲ روزه شد .صبح تا شب هر ۱-۲ساعت یکبار و شب تا صبح هر ۲-۴ساعت یکبار شیر می خوره .

اکثرا هم ۱۰-۱۵ دقیقه از یه سمت فقط شیر می خوره خوابش می ره .منم دفعه بعد از اون یکی سینه بهش می دم .وقتایی که خیلی سرحاله از هر دو سینه می خوره

کوچولوتون چند وقتشه؟ دختر من‌امروز ۲۲ روزه شد .صبح تا شب هر ۱-۲ساعت یکبار و شب تا صبح هر ۲-۴ساعت یک ...

پسرمن دوهفتشه

چقدر منظم بهش میدی برای من نظم نداره!هروقت گشنش بشه خونه رو میگڋاره رو سرش

پسرمن دوهفتشه چقدر منظم بهش میدی برای من نظم نداره!هروقت گشنش بشه خونه رو میگڋاره رو سرش

منم حدودی گفتم‌

فقط وقتی دستاشو می خوره یا سرشو ونبال سینه چپ و راست می چرخونه بهش شیر می دم نه سر ساعت

کوچولوتون چند وقتشه؟ دختر من‌امروز ۲۲ روزه شد .صبح تا شب هر ۱-۲ساعت یکبار و شب تا صبح هر ۲-۴ساعت یک ...

حداقل تا دوماهگی زود به رود شیر میخورن.یخورده که از دوماهگی ردشن، فاصله شیرخوردنشون زیاد میشه ولی تایم خوردنشون هم میره بالا.مثلا هر 4ساعت ولی یربع تابیست دقیقه

حداقل تا دوماهگی زود به رود شیر میخورن.یخورده که از دوماهگی ردشن، فاصله شیرخوردنشون زیاد میشه ولی تا ...

خدا کنه .ن‌که دارم‌پوست می اندازم انقدر تند تند شیر می خوره

برای ضد افتاب هم بعد۶ماه می شه زد

بچه ها شماهاواسه اینکه گوشهای نی نیهاتون کج نشه چیکار میکنید؟ من اینقدر روی گوشهاش گیرم!!!!!

وااای،منم. 

موقع شیر خوردن یا بغل کردن همش تا میخوره.بسکه نرم گوش اش😍

من ک میترسم مثل کشتی گیرها بشه😲😅

من ونکوور زندگی می کنم

چه خوب

خوش بحالتون

ماهم دلمون خوشه زندگی میکنیم

یکم.از اونجا برامون بگو، زایمانت چطور بود؟ خوب رسیدگی کردن حتما

من مامان یک عدد عشق ناز هستم
چه خوب خوش بحالتون ماهم دلمون خوشه زندگی میکنیم یکم.از اونجا برامون بگو، زایمانت چطور بود؟ خوب رس ...

این حرفو نزن عزیزم.

هیچ جای دنیا امنیت و آرامشش مثل ایران خودمون نیست.

یه کشور مسلمان که زیر منت امام رضا و خانوم فاطمه معصومه هست.قربون اقتدار رهبرش برم که کسی جرات نداره نگاه چپ بهمون بیاندازه.

😍😍😍

این حرفو نزن عزیزم. هیچ جای دنیا امنیت و آرامشش مثل ایران خودمون نیست. یه کشور مسلمان که زیر منت ا ...

عزیزم اینکه صدردصد همه اونا که رفتن دلشون پر میکشه برا ایران، اما واقعا وضعیت بدی داریم فشار اقتصادی روی همه هس،واقعا مردم بسختی دارن زندگی رو میگذرونن

چه خوب خوش بحالتون ماهم دلمون خوشه زندگی میکنیم یکم.از اونجا برامون بگو، زایمانت چطور بود؟ خوب رس ...

زندگی تو ونکوور خوبه ولی بشدت گرون هست.ما ۹ سال پیش مهاجرت کردیم

در مورد زایمانم من سزارین با بی حسی شدم و اتفاقا‌چون یه فیبروم  تو رحمم بود از شانس بدم موقع عمل اشتباها یکی از رگهای خونی که  به فیبروم می رفت رو دستیار دکتر پاره کرد که کلی خونریزی داشتم و عملم ۳-۴ساعت طول کشید و کم مونده بود حتی دحمم رو هم بخاطر خونریزی دربیادن که بخیر گذشت

زندگی تو ونکوور خوبه ولی بشدت گرون هست.ما ۹ سال پیش مهاجرت کردیم در مورد زایمانم من سزارین با بی ...

وای .عزیزم خداروشکر.که به خیر گذشته فکر میکردم اونجا همه چی عالیه

بچه ها چندتا سوال دارم میگم مدفوع دخترم اکثر اوقات سبز رنگه دو سه روزه شیر خوردنش کمتر شده، و ادرار کردنش هم بشدت کمتر شده وقتی هم ادرار میکنه زرد رنگ و غلیظ،امروز میبرمش دکتر اما میشه شما هم اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین

عزیزم اینکه صدردصد همه اونا که رفتن دلشون پر میکشه برا ایران، اما واقعا وضعیت بدی داریم فشار اقتصادی ...

میدونم عزیزم.ولی خوبی ایران خودمون اینه که آدمهای خوب و با محبتی مثل شمارو داره که عاشق ایرانمون هستن حتی با اینهمه گرونی و ...

ان شاءالله که برودی همه مشکلات هم حل میشه☺☺☺