بچه ها تو دانشگاهمون یکی هس، سال بالاییه و به شدت پولدار، بعد این پسره معمولا نماینده ی برگزاری جشن های مختلف دانشگاهه و همیشه خودش برنامه میزاره، خلاصه یکی دوبار به خاطر بلیط و این جور چیزا با هم، همکلام شدیم ولی فقط در حد چند کلمه و بعدش خدافاظی کردیم، از قضا این آقا پسر هر موقع منو تو دانشگاه میدید محل سگمنمیداد و رد میشد فقط یکی دوبار سلام کرد که منم جوابشو دادم
بعد الان که دوباره خوندم چتامونو پشیمون شدم احساس کردم الان فک میکنه من واقعا منظورم این بود که مهمون کنه منو در حالی که من قصدم کاملا شوخی بود و اصلا تا حالا تو عمرم با هیچ جنس پسری بیرون نرفتم و اگه التماسمم میکرد که منو مهمون کنه قبول نمیکردم ولی الان چیز دیگه ای از حرفای من برداشت میکنه طرف😓😓😥😥😭😭😭
بعد الان که دوباره خوندم چتامونو پشیمون شدم احساس کردم الان فک میکنه من واقعا منظورم این بود که مهمو ...
کاش صمیمی نمیشدی ،به نظر من براش دایرکت کن آقای فلانی چون شماباقصدشوخی دایرکت دادین منم به شوخی گفتم مهمون کنید وقصد جسارت ویاواقعا مهمون شدن ونداشتم چون ازمن این اروپا بازیا برنمیاد یه دونه ام این استیکروبزار😊
💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....