2777
2789
عنوان

ببینین خیلی زود پسرخاله شدم با طرف؟+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 102 پست

بعد الان که دوباره خوندم چتامونو پشیمون شدم احساس کردم الان فک میکنه من واقعا منظورم این بود که مهمون کنه منو در حالی که من قصدم کاملا شوخی بود و اصلا تا حالا تو عمرم با هیچ جنس پسری بیرون نرفتم و اگه التماسمم میکرد که منو مهمون کنه قبول نمیکردم ولی الان چیز دیگه ای از حرفای من برداشت میکنه طرف😓😓😥😥😭😭😭

خب الان ما ک هیچی از این متوجه نمیشیم استوریت رو نگفتی چی بوده ک اون اینوگفته  نصف حرفاتونم ک ...

سرکارنذاریم# لطفا

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد الان که دوباره خوندم چتامونو پشیمون شدم احساس کردم الان فک میکنه من واقعا منظورم این بود که مهمو ...

خب اگه مهمونت کرد بهش بگو شوخی کردم

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
ای تف تو این شانس چرا دوران دانشجویی ما اینستا و کوفت و زهرمارا نبود مخ بچه پولدار یونی رو بزنیم این ...

حالا من همچینم مخی نزدم طرف رف بعد ۲ ساعت الکی یه عکس خنده انداخت😑 فک کنم پشیمون شد از ریپلای زدن ب من😅

ححالا شات ها ب کنار من اینستا ندارم سر در نمیارم عکس کباب گذاشته بودی استوریت 🤔😶

آره عزیزم رفته بودیم بیرون کباب خوردیم من از خودم عکس گرفتم ولی یه گوشه از کباب تو عکس افتاده بود اونو میگف

والا همینجوریشم نمیشه فهمید ترکا چی میگن برا من فینگلیشم مینویسید؟خ مینویسید ایکس؟؟

نمیدیرن ؟؟؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
بعد الان که دوباره خوندم چتامونو پشیمون شدم احساس کردم الان فک میکنه من واقعا منظورم این بود که مهمو ...

برو بیرون باش 

تورش کن 

از من به تو نصیحت 

دوستی نه هااااا .ازدواج

کاش صمیمی نمیشدی ،به نظر من براش دایرکت کن آقای فلانی چون شماباقصدشوخی دایرکت دادین منم به شوخی گفتم مهمون کنید وقصد جسارت ویاواقعا مهمون شدن ونداشتم چون ازمن این اروپا بازیا برنمیاد یه دونه ام این استیکروبزار😊

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
کاش صمیمی نمیشدی ،به نظر من براش دایرکت کن آقای فلانی چون شماباقصدشوخی دایرکت دادین منم به شوخی گفتم ...

آفرین‌چه خوب گفتی دقیقا همینو میگم بهش، ولی اگه واقعا مهمونم کرد، چون اگه الان دوباره پیام بدم فک میکنه فکرم مونده پیش اون