2777
2789
یهنی چه نمیفهمم مگه اینا که ما استفاده میکنیم چجورین درضمن پوشک وازسوپرمارکت بخرید نزدیک10تومن ارزو ...

خوب منم همینو میگم دیگه اون هیچی نداره فقط مثل شورت کش داره دورش از ما جسبیه😐😐😐

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ظرفیتش مثل پوشکه یا بیشتر؟

نه دیگه یکیه

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
یهنی چه نمیفهمم مگه اینا که ما استفاده میکنیم چجورین درضمن پوشک وازسوپرمارکت بخرید نزدیک10تومن ارزو ...

اونا مث شورته پا کردنش راحت تره کناره هاش بیشتر کش میاد بچه راحت تره ایستش تو پا  قشنگ تره در ضمن دیگه پسرم نمیتونه چسباشو باز کنه فرار کنه قیمتشم با معمولی یکیه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خوب منم همینو میگم دیگه اون هیچی نداره فقط مثل شورت کش داره دورش از ما جسبیه😐😐😐

چه کاریه حیف پول من نمیدونم ازنظر جذب چه فرقی دارن ولی من بچم دهماهشه تو24ساعت2تااستفاده میکنم اگر ایناروباید بعدهربار جیش بندازی ارزش نداره اگر فقط از نظر ظاهریه فرقش پس گفتن پوشک یک بار مصرف اشتباهه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
چه کاریه حیف پول من نمیدونم ازنظر جذب چه فرقی دارن ولی من بچم دهماهشه تو24ساعت2تااستفاده میکنم اگر ا ...

منم حرفم همینه 

منم حرفم همینه 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
چه کاریه حیف پول من نمیدونم ازنظر جذب چه فرقی دارن ولی من بچم دهماهشه تو24ساعت2تااستفاده میکنم اگر ا ...

تو بیست و چهار ساعت دو بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !! گناه داره  عفونت می گیره ها پوشک ها همه یه بار مصرفن دیگه مگه اینکه شما بشورین و خشک شد دوباره چندبار استفاده کنین  

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
تو بیست و چهار ساعت دو بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !! گناه داره  عفونت می گیره ها پوشک ها همه یه بار مصرفن دی ...

آره دیگه میگم پوشکا همه یه بار مصرفن دیگ یعنی چی میگید پوشک شورتی یه بار مصرف. 

اره کمه 2بار؟🤔ده ماهشه یه بارم عفونت نگرفته شب تا صبح کامل بازه صبح تا شبم دوتا پوشک مگر اینکه پی پی کنه

تازه خیلی هم خیس نیست که عوضش میکنم

پوشکا خودشون24ساعتی هستن

تو بیست و چهار ساعت دو بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !! گناه داره  عفونت می گیره ها پوشک ها همه یه بار مصرفن دی ...

راستی من مولفیکس استفاده میکنم قدرت جذبش بالاتراز مای بی بی هست شاید بخاطراینه

راستی من مولفیکس استفاده میکنم قدرت جذبش بالاتراز مای بی بی هست شاید بخاطراینه

منم مولفیکیس استفاده میکنم هر چهار ساعت عوض میکنم چون خیس میشه دلم براش می سوزه برای این گفتن پوشک شورتی یه بار مصرف چون پوشک شورتی آموزشی هم هست که قابل شستشویه این عکس شورت آموزشی

منم مولفیکیس استفاده میکنم هر چهار ساعت عوض میکنم چون خیس میشه دلم براش می سوزه برای این گفتن پوشک ش ...

نمیدونم والا پوشک نی نی من که خیس نمیشه زیاد، شب تاصبحم که اصلا جیش نمیکنه 

الان این شورته پوشک به حساب میاد یعنی همینو تنها تنش میکنید؟ بعد جیش کنه بیرون نمیزنه؟ 

نمیدونم والا پوشک نی نی من که خیس نمیشه زیاد، شب تاصبحم که اصلا جیش نمیکنه  الان این شورته پوش ...

اره عزیزم پوشک مثل شورت خارجیا خیلی استفاده میکنن الان مای بی بی هم زده