2777
2789
عنوان

بیاین سیاست شوهرداری بگیم به هم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 82 پست

سیاست همسر داری فقط خودم مث تاندول ساعت چنان بهش اویزونم ک عصر با یه حالتی ک دست از سرم بردار باهام حرف زد وقتی بهش زنگ زدم طبق معمول حالشو بپرسم ک الان بدم میاد شمارشو رو گوشیم ببینم فقط ی چیزی 

آویزون# نباشیم# لدفا#  

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگید چطور راضی کنم راه ورودیمون با خانه مادرشوهرم جدا بشه.؟؟😔😔😔 تو یه ساختمونیم... هر چی میگم د ...

چرا زشت باشه، بگو حس میکنم مادرت ابنا اینطوری راحت ترن، توپ رو بنداز میدون اونا 

یعنی چطوری؟؟؟

وقتی نرفته با دوستاش بیرون محبت زیاد غذایی که دوست داره .کارهایی که دوست داره انجام بدی.اگه طبعش گرمه از نظر جنسی بهش برس.وقتی مثل الان میگی رفت سرد بشو.مثلا من شوهرم روی نگاه کردن بهش خیلی حساسه وقتی کاری می کنه که ناراحت میشم اصلا نگاهش نمیکنم.باید بفهمی چی دوست داری قلقش دستت بیاد

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
بگید چطور راضی کنم راه ورودیمون با خانه مادرشوهرم جدا بشه.؟؟😔😔😔 تو یه ساختمونیم... هر چی میگم د ...

منم اینجوری بود تازه دوطرفه یکی سمت درکوچه یکی سمت حیاط تابستونا از توحیاط حالمومیگرفتن زمستونا درپایین. شوهرمم میگفتن لعنتی لااقل پرده بزنیم ناراحت میشدمیگفت زشته هرچی درست میکردن بوش بالا بود مخصوصازمانیدکه بارداربودم فوحش میدادم تودلم .

منم

از پنج شنبه جمعه ها بدم میاد 

هر هفته پنج شنبه که میشه باید بریم خونه مادرشوهرم اینا تا جمعه شب

اونا ازمون دورن 

البته مامانم اینا هم خونشون نزدیک خونه مادرشوهرمه 

ولی دلم میخواد صبح جمعه بیام شبم برم 

دوست ندارم پنج شنبه تا جمعه اونجا باشم حتی خونه مامانم 

برام خسته کننده شده 

بعدشم دلم میخواد مثل خیلیا دیگه باهم بریم خونه مادرشوهرم یه سر اونجا باشیم بعدم بریم یه سر خونه مامانم ولی اون هیچ وقت نمیاد خونه مامانم شاید دو ماه یه بار بیاد 

اکثرا میره پیش دوست و رفیقاش

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی

من تنها چیزیکه تو این زندگی فهمیدم اینه که باید به مردا قدرت بدیم بعد از این راه خرشون کنیم 

هی ازشون تعریف کنین وووو از این کارا 

مردا مثل پسر بچه های پنج ساله میمونن همه چیزو باور میکنن

یعنی انقدرر که از مردای مامانی بدم میاد

از سوسک  چندشم نمیشه

تو که  دم به دقیقه دلت برا ننه ت تنگ میشه

چرت ازدواج کردی

بشین بغل مامانت

چه زندگیا بخاطر مادرشوهر ها بهم نریخته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من شوهرمو خیلییی دوس داشتم اونم داره بهم خیلیم محبت میکنه اما خیلی حرص خانوادشو میزنه از خوراکیای خونم ب مادر و خواهراش میده یکی دو بار اشکالی ندارل اما اخه همش میدع من باردارم با این حال گاهی ب مادرش غذا میدم اما اونا اصن سراغمو نمیگیرن یه بار نشده یه اب دستم بدن با اینکه نزدیکم هستن ...از دیشب با شوهرم بحثم شد اخه اونا برام کاری نمیکنن بعد شوهرن به اونا هی میرسه حرص میخورم

یک چیزی که خیلی مهمه اینه که نباید موقع رابطه از شوهرتون چیزی درخواست کنید.قلبش که به هیچ وجه .براشون حالت گروکشی داره.صبر کنید وقتی تموم شد خیلی عادی درباره چیزی که می خواهید حرف بزنید.بعضی مرد ها باید تا صبح فرداش صبر کرد.ببینین شوهراتون کی توجه عاطفی بیشتری دارن بهتون اون موقع بگین.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
من تنها چیزیکه تو این زندگی فهمیدم اینه که باید به مردا قدرت بدیم بعد از این راه خرشون کنیم  ه ...

بعضی مردا با این تعریف تمجیدا بدتر دور ورمیدارن مغرور میشن هرکسی یه قلقی داره به نظرم نمیشه تعمیم داد 

مترجم و مدرس زبان انگلیسی فرانسه و ترکی استانبولی 

من بعضا سیاستام متوقف میشه ویهویی خود واقعیم میاد بیرون ...یعنی گریه میکنم گریه میکنم همه حرفامو میگم بعد میگم اه چرا اینکارو کردم ای کاش گریه نمیکردم یا ای کاش این حرفو نمیگفتم😂😂

بعضی مردا با این تعریف تمجیدا بدتر دور ورمیدارن مغرور میشن هرکسی یه قلقی داره به نظرم نمیشه تعمیم دا ...

آره شایدم همینطوری هم باشه من همسر خودم و چند نفری که دیدم اینطوری بودم 

بله این حرف هم درسته بالاخره هرکس یه قلقی داره