2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بغلشم بزنم نی نیسایت😆😆😆

به دسته‌ش بچسبون 😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
طرزتهیه میرزاقاسمی رو میگید لطفا

بادمجونو کبابی کن پوستشو بکنقشنگ له کن 

گوجه‌رو رنده کن باهاش سیر هم رنده کن 

بزار روگاز کمی که آبش گرفته شد روغن بریز زیرشو کم کن مرتب هم بزن انقدر باید بمونه تا مثل حلیم کش بیاد پنج دقیقه‌ی آخر تخم مرغ بزن 

نوش جان😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
طرزتهیه میرزاقاسمی رو میگید لطفا

بادمجون رو کبابی میکنید بعد له کنید...سیر داغ که اماده شد بادمجون و پوره گوجه رو بریزد توش سرخش کنید اخرشم مثل املت تخم مرغ بزنید

اها.ب ذائقه من نمیخوره.یاشاید مادوسنداریم..باگردو درست میکنید؟یبارباتفاله انگور یکی درست کرده بود یب ...

بله گردو آسیاب شده با برای بهتر شدن طعم و روغنش میریزن 

با تفاله‌ی انگور نشنیده بودم😲😲😲😲😲😲😲

وای دلم خواست، جای منم بخوره هرکی درست کرد، رژیم لعنتی 😥😥😥😥

وایی عزیزم😞😞😞😞😞

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792