2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بغلشم بزنم نی نیسایت😆😆😆

به دسته‌ش بچسبون 😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
طرزتهیه میرزاقاسمی رو میگید لطفا

بادمجونو کبابی کن پوستشو بکنقشنگ له کن 

گوجه‌رو رنده کن باهاش سیر هم رنده کن 

بزار روگاز کمی که آبش گرفته شد روغن بریز زیرشو کم کن مرتب هم بزن انقدر باید بمونه تا مثل حلیم کش بیاد پنج دقیقه‌ی آخر تخم مرغ بزن 

نوش جان😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
طرزتهیه میرزاقاسمی رو میگید لطفا

بادمجون رو کبابی میکنید بعد له کنید...سیر داغ که اماده شد بادمجون و پوره گوجه رو بریزد توش سرخش کنید اخرشم مثل املت تخم مرغ بزنید

اها.ب ذائقه من نمیخوره.یاشاید مادوسنداریم..باگردو درست میکنید؟یبارباتفاله انگور یکی درست کرده بود یب ...

بله گردو آسیاب شده با برای بهتر شدن طعم و روغنش میریزن 

با تفاله‌ی انگور نشنیده بودم😲😲😲😲😲😲😲

وای دلم خواست، جای منم بخوره هرکی درست کرد، رژیم لعنتی 😥😥😥😥

وایی عزیزم😞😞😞😞😞