2777
2789

میخوام اسباب کشی کنم فردا میاد ک کمکم کنه وسایلمو بشورم و جمع کنم 

اینارو گفتم تا بسوزید حسودای پلاستیکی 😎😎😎

توروخدا نریزید سرم 😄😄😄شوخی کردم شما همه تاج سر بنده اید 😘😘😘هدف از تاپیک اینه که بگم همه جاری ها بد نیستن بعضیا از خواهر مهربون ترن 😙😙😙

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگر ممکنه برای سلامتی جاریم صلوات بفرستید😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

خوب بودی ک باهات خوبه☺

اون خوب بود ک منم باهاش خوب شدم اون عروس اولیه 

منم کمکش کردم مثلا زایمان کرد ۳ روز رفتم کمکش کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش منم یه جاری خواهرشوهر دوست هرچی....  داشتم

منم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
جاری خر است 💃💃💃💃💃💃💃

نگوووو😖😖خیلیا اینجا جارین خودشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگوووو😖😖خیلیا اینجا جارین خودشون

جالبه که خودشم جاریه😁

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
جالبه که خودشم جاریه😁

اون منظورش جاری خودشه فک کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز