2777
2789
عنوان

جدایی

168 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من محمدم۲۰سالمه. متاسفانه به طرز خیلی بدی از عشقم جدا شدم یعنی ولم کرد یعنی بی بهانه رفت.نمیدونم فقط من اینجوریم یا نه از 23خرداد از کارم اومدم بیرون و خونه نشین شدم کارم شده اینکه تو ت لگرام منتظر بشم انلاین بشه یا یه زنگ بزنه که فقط بپرسم چرا رفته نمیدونم خودم از خودم خجالت میکشم از 23خرداد یه خبر کوچیک ازش ندارم ولی به جایه اینکه دیگه بیخیال بشم هنوز تو روز ساعت ها میشینم و منتظرم اخه یه ادم چطور میتونه اینکارو بکنه نمیدونم توروخدا کمکم کنید دارم به بیراهه میرم واسه ارام کردن خودم

منم منتظر عشقمم😔😔ایشالا که دوتاشون برگردن💕

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خیلی سنتون کم بوده برای روابط عاطفی

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

تو که سنی نداری آقاجان

ببین بمن ثابت شده

وقتی یکی بدون بهونه میره پای یکی درمیونه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.