♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد میکنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همهی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم..❤نفسم بند نفسهای حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد میکنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همهی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم..❤نفسم بند نفسهای حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
داوين به معني دامنه كوه لاوين به معني نوازشگر ، اواز خواندن با ناز من اسماي جديد دوست دارم&n ...
من که خودم ندارم...یکی از فامیلامون بارداره...فامیل دوریه ولی رابطمون باهاشون نزدیکه...الان یه ماه و نیمشه..هنوز مشخص نیس دوقلو هستن یا نه آخه یجوریه که زیاد دیده نمیشه البته خودش میگه معلوم نیس شایدم تک باشه🤔...تو اردیبهشت فک کنم بدنیا بیان...😁
واقعا قشنگه😍؟؟؟ اخه رز توی فامیل زیاد داریم😅 اسم مه رو هم دوسدارم پسر انتخاب شوهرمه دخترم انتخا ...
آره خیلی قشنگه مبارک باشه💙😍
اسم چی رو دوست دارین؟؟؟مه؟؟یا مها منظورتونه؟؟؟
دلارام هم خوبه با رهام...یا رهام و آرام...رهام و رها...رهام و رامونا...رهام و مهتا
آره خیلی قشنگه مبارک باشه💙😍 اسم چی رو دوست دارین؟؟؟مه؟؟یا مها منظورتونه؟؟؟ دلارام هم خوبه با رها ...
دل آرا هم دوسدارم😅😅😅
(مهرو،مه رو)😁دوست دارم
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤