2777
2789
عنوان

اسم دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 56 پست

آسمان و آرمان چی؟؟

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داوين به معني دامنه كوه  لاوين به معني نوازشگر ، اواز خواندن با ناز من اسماي جديد دوست دارم&n ...

من که خودم ندارم...یکی از فامیلامون بارداره...فامیل دوریه ولی رابطمون باهاشون نزدیکه...الان یه ماه و نیمشه..هنوز مشخص نیس دوقلو هستن یا نه آخه یجوریه که زیاد دیده نمیشه البته خودش میگه معلوم نیس شایدم تک باشه🤔...تو اردیبهشت فک کنم بدنیا بیان...😁

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
دلارام و رهام قشنگتره یا سامین و دلوین؟..

دلوين اسم دختر عموم هستش تازه به دنيا اومده من دلوينم دوست دارم 

سامين و دلوينم خيلي قشنگه 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
واقعا قشنگه😍؟؟؟ اخه رز توی فامیل زیاد داریم😅 اسم مه رو هم دوسدارم پسر انتخاب شوهرمه دخترم انتخا ...

آره خیلی قشنگه مبارک باشه💙😍

اسم چی رو دوست دارین؟؟؟مه؟؟یا مها منظورتونه؟؟؟

دلارام هم خوبه با رهام...یا رهام و آرام...رهام و رها...رهام و رامونا...رهام و مهتا

من که خودم ندارم...یکی از فامیلامون بارداره...فامیل دوریه ولی رابطمون باهاشون نزدیکه...الان یه ماه و ...

😂😂 بسلامتي انشالله براي خودتون اسم پيدا كنين 😁😁😂

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
آره خیلی قشنگه مبارک باشه💙😍 اسم چی رو دوست دارین؟؟؟مه؟؟یا مها منظورتونه؟؟؟ دلارام هم خوبه با رها ...

دل آرا هم دوسدارم😅😅😅

(مهرو،مه رو)😁دوست دارم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤