2777
2789
عنوان

اموزش ی غذای فوق العاده خوشمزه👍

461 بازدید | 20 پست

سلام این غذا خیلی اسونه و خشمزه حتما پیشنهاد میدم ک درست کنین.

سینه مرغو چرخ کنید و پیازم رنده کنید و ابشو بگیرید .بعد با هم مخلوط کنید داخلش یکمم روغن بزنید و یکم زرد چوبه و نمک خوب باهم مخلوط کنید یکمم زعفرون دم کرده بزنید قاطیش بعد تو ماهی تابه روغن بریزید قبل ازین ک بزارید رو گاز مواد و کف تابه پهن کنید بذارید با شعله ملایم بپزه در حین پخت روش کره و زعفرون بمالید وقتی ک ابش خشک شد و فقط روغنش موند دراز دراز برش بزنید و با برنج میل کنید 😍😍😍 فوق العاده خوشمزه میشه من خودم برا اولین بار برای خانوادهدهمسرم درست کردم هنوز ک هنوزه تعریف میکنن😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوبیده مرغ میشه دیگه نوش جان⁦☺️⁩

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

دفعه بعد یکم دنبه گوسفندم باهاش چرخ کن خیلی لذیذ میشه

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘