2777
2789
گلم چرا همه فقط از صابخونه انتظار دارن ؟؟؟ صابخونه بیچاره مگه تو این جامعه زندگی نمیکنه؟ همه چی چند ...

درسته ولی حقوق همسر من ۲۰۰ هزار تومن زیاد شده از پارسال . همه ی گرونیا هم شامل حال ماست هم صاحبخونه . اما اکثر صاحبخونه هایی که من دیدم حداقل دوتا خونه دارند و ماشین و ... . به هر حال وضع خیلی بهتری از مستاجر دارند . انسانیت حکم میکنه که آدم به محروم تر و ضعیف تر از خودش کمک کنهر. نه اینکه مثلا من ۱۳۰۰ اجاره میدادم امسال بشه ۳ میلیون ! در حالی که حقوقمون ۲۰۰ تومن اضافه شده فقط !

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

صاحب خونه هستم ولی مستاجر نداشتم تاحالا.ولی چرا همه از صاحب خونه انتظار دارن اونم سرمایشه شاید تنها راه خرجی اونم فقط کرایه اس اونم نمیتونه از اجر و دیوار بکنه که خرجی خانوادشو بده 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا جدیدا نمیدونم چرا همه گیر دادن باید صاحب خونه  انصاف داشته باشه خونه ارزون کرایه بده؟ چرا ...

نرخ گوشت و کرایه تاکسی تعرفه مشخص داره . قصاب نمیتونه گوشت کیلویی ۱۰۰ تومن رو یهو عشقش بکشه ۲۵۰ تومن بده ! اما اجاره هیچ نظارتی نیست. خواهر من کرایه ۶۵ تومن داده بود با ماهی ۲ میلیون . امسال ۳۲۰۰ کرد صاحبخونه ! انصافه ؟

درسته ولی حقوق همسر من ۲۰۰ هزار تومن زیاد شده از پارسال . همه ی گرونیا هم شامل حال ماست هم صاحبخونه ...

خاله و مامان منم مستاجر دارن برعکس اونا همیشه از مستاجراشون ناله میکنن که چند ماه به چند ماه کرایه نمیدن قبضارو پرداخت نمیکنن همش اخطار میاد

سر سال هم میری خونه رو اصلا نمیشناسی یکی اونقد تو خونه قلیون کشیده بود کاغذ دیواری ها سیاه شده بودن

موکت رنگ روشن سیاه شده بود از بس مو ریخته بودن روش

آدم خوب و بد همه جا هست  شاید بعضیا تنها منبع درامدشون همون کرایه خونست ولی سر این گرونیا همه به فکر خودشونن اتفاقا پولدارترا بیشتر

والا جدیدا نمیدونم چرا همه گیر دادن باید صاحب خونه  انصاف داشته باشه خونه ارزون کرایه بده؟ چرا ...

ما هم مساجریم و هم صاحبخونه، خب صاحبخونه ما هم گذاشت رو اجاره، ما نباید بزاریم؟؟ چکار کنیم خب؟

مشکل صابخونه و مستاجر نیس، مشکل جای دیگست، حل شدنی هم نیس

میشه برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات بفرستی  
خاله و مامان منم مستاجر دارن برعکس اونا همیشه از مستاجراشون ناله میکنن که چند ماه به چند ماه کرایه ن ...

این که چیزی نیست پدر من سالها پیش یه خونه داشت تو مشهد اجاره داده بود . خودمون تهران بودیم بعد یه مدت رفتیم دیدیم مستاجره خونه رو به یه خانواده پر جمعیت اجاره داده 😂😂

نرخ گوشت و کرایه تاکسی تعرفه مشخص داره . قصاب نمیتونه گوشت کیلویی ۱۰۰ تومن رو یهو عشقش بکشه ۲۵۰ تومن ...

عزیزم همون نرخ مشخص گوشت و همه چی از پارسال تا حالا تقریبا بیش از ۳ برابر شده من خودم صاحبخونه نیستم و میدونم مستاجرا آسیب بیشتری میبینن ولی اگه واقعیتو ببینیم  انتظار بیجاییه وقتی همه چی چند برابر شده انتظار ثابت بودن کرایه داشتن

مگه گاو ها از خارج وارد میشن که نرخ گوشت بسته به دلار باشه ؟ تولید گوجه و سیب زمینی و میوه  تو ایرانه چرا پس اونا چندین برابر گرون شدن؟ و هزاران از این مثالها

راه حل این مشکل کنترل تورمه و نه انصاف صاحبخونه ها

عزیزم همون نرخ مشخص گوشت و همه چی از پارسال تا حالا تقریبا بیش از ۳ برابر شده من خودم صاحبخونه نیستم ...

قطعا انتظار ثابت موندن کرایه ها رو ندارم . اما دوبرابر شدنش بی انصافیه . 

درسته نمیشه بگیم جور گرونی رو باید صاحبخونه بکشه اما یه کم انصاف فقط 😁