2777
2789
عنوان

میشه بگین با این ادم چجوری رفتار کنم .اخه ادم اینقد پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 25 پست
خو شوهرت بهش رو داده اگه یکی دوبار بزنگه میخوام ببینمت بگه با خانومم بیرونم . یا مهمونیم با خونمم هر ...

نمیدونی چه دعواها که نکردیم باهم . حتی یبار اینقد عصبی شدم یه چیزی گفتم که خودم پشیمون شدم .خیلی حرف زشتی زدم. میدونم تقصیر خود شوهرمم هست.  انگار اونم دلش میخاد بیاد . خستم کرده . تازه اگه بگه فلان جا باخانومم مهمونیم میگه پس منم میام 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونی چه دعواها که نکردیم باهم . حتی یبار اینقد عصبی شدم یه چیزی گفتم که خودم پشیمون شدم .خیلی حرف ...

عزیزم جواب تلفنشو نده شوهرت.فقط بهش پیام بده که با خانمم و خانوادش جایی هستیم.اگه گفت منم بیام بگین شرمنده نمیشه!

نمیدونی چه دعواها که نکردیم باهم . حتی یبار اینقد عصبی شدم یه چیزی گفتم که خودم پشیمون شدم .خیلی حرف ...

با این موضوع جدی برخورد کن .مردا نباید ب حال خودشون گذاشت

جدی بگیررر فقط بعد عروسیتون بدتره حداقل الاان بیشتر رف شنوی داره ازت اون موقعه دیگه میدونه هیچ کتر نمیتونی کنی . ولی با دعوا حل نمیشع . بابا شوهر من لا پسر عموس اینا چهار پنج ماهی یه بار میخواستن برن تو باغشون در ند یه کبابه  دوستعت نمیزاشتم بره هاااا . تازه خیلی خودشو چیز میکرد من اجازه بدم

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
با این موضوع جدی برخورد کن .مردا نباید ب حال خودشون گذاشت جدی بگیررر فقط بعد عروسیتون بدتره حداقل ا ...

اگه با دعوا نمیشه پس چجوری اخه ؟منم دانشگاهم یه شهر دیگست الانکه تابستونه حقشه تو. دانشگاه اخر هفته ها که از تفریح با دوستام مگذشتم میومدم.پیش اقا رو تعطیل کنم ..بخدا اینکار بکنم.اخر هفتع نیام پیشش قیامت میکنه که تو دوستاتو ترجیح دادی. شوهر مهم تره

حقشه اصن . عجب از حرص پوکیدم از دست شوهر اسی

الان خط شوهرم دستمه پیام داد ک محمد من دارم میام . منم گفتم نیستن سرکار هستن فک نکنم بیان من خانومشونم . گفت پس بهش خبر بدین من بازنو بچم دارم میام😖😖

الان خط شوهرم دستمه پیام داد ک محمد من دارم میام . منم گفتم نیستن سرکار هستن فک نکنم بیان من خانومشو ...

ایششش چقد پلشت 

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

به مرور زمان حل میشه.شوهرتم  از این وضع خسته میشه.،خودش میگیره دوستشو می پیچونه دیگه نیاد.البته روشوهرت باید کارکنی ،اونم به دوستش رو نده.خلوت دونفره آدمو کسی خراب کنه  راحت نزاره ،محل سگم نباید اون شخصو گذاشت.آدم حوصله خانواده خودشو نداره چه برسه غریبه..واقعا حق داری.

بارالها بچه ام صحیح وسالم بدنیا بیاد😍