2777
2789
عنوان

وسواس و شک

21150 بازدید | 162 پست

سلام

من خودم چندین سال گرفتار وسواس فکری و افسردگی بودم و میدونم چقدر سخته

بعد چند سال روشای بهتر شدن هم پیدا کردم ولی هنوز دلم میخواد دربارش بیشتر بدونم

من از شما چند تا سوال میپرسم و روش های خودمو هم خلاصه میگم، اونایی که تجربه وسواس و شک دارن لطفا جواب سوالا رو بدن

بهترین روش درمان وسواس طب سنتی معتبر نه پیش هر کسی بعلاوه اصلاح سبک زندگی و تغذیه هست مگه نه داروی گیاهی درست میکنه، غذا رو رعایت نکنی دوباره همون میشه

من داروی شیمیایی مصرف نکردم (کاری به درست یا غلط بودنش ندارم)

و متاسفانه روان شناس خوبی هم تا به حال ندیدم

با اینکه به دو تا روان شناس معروف با ویزیت بالا مراجعه کردم

ولی یه کتاب خیلی خوب ترجمه شده پیدا کردم که اگه بهش عمل کنید بهتره روان درمانیه

اسم کتاب 

چیرگی بر اختلال وسواسی-اجباری در ده گام نوشته جاناتان آبراموویتز ترجمه دکتر فاطمه قدیری

ولی حتما کتاب در کنار طب سنتی و اصلاح تغذیه جواب میده و یکیش به تنهایی باشه نمیشه 

از محیط پرتنش و اضطراب هم تا جای ممکن دورشین چون ریشه وسواس اضطرابه 

تو دوره های بلوغ، قبل و خود قاعدگی، بارداری و یائسگی به دلیل تغییرات هورمونی و کاهش سروتونین احتمال بدتر شدن یا بروز وسواس بیشتره

مدیتیشن خیلی خوبه ولی خودم هنوز انجامش ندادم و تو اینترنت روش هاش در دسترسه و راحته

خب حالا سوالای من:

۱.از چند سالگی شروع شد؟ و چند ساله گرفتار وسواس هستین و روندش به چه شکل بوده؟ شدت وسواستون؟ 

۲.نوع وسواستون؟ 

۳.مجرد یا متاهلین؟ و وسواس قبل یا بعدش بوده؟ آیا ازدواج باعث بهتر شدن یا بدتر شدنش شده؟

۴.تا حالا داروی شیمیایی مصرف کردین؟ چه مدت؟ چقدر تاثیر داشته؟ اسمش؟ عوارضش چی بوده؟ وابستگی ایجاد کرده؟

۵.تجربه بستری یا شوک الکتریکی یا هیپنوتیزم یا طب سوزنی و... داشتین؟ نتیجش؟

۶.طبع شما کلا خشک، معمولی یا تر هستش؟ اینو از پوست و حجم هیکلتون میشه فهمید، اگه هیکل درشتی دارین نشونه تر بودن و هر چقدر برعکس باشه نشونه خشک بودن بدنه

۷.خودتون فکر میکنین طبع گرمی دارین یا معمولی یا سرد؟

۸.مصرف غذا و اشتها و میوه و سبزیجات تو روز برای شما چقدره؟ کلا وضع تغذیتون خوبه یا بد؟ قرص ویتامین مصرف میکنید؟

۹.سن و قد و وزن؟

۱۰.وضعیت محیط اطرافتون به لحاظ استرس و تنش چطور بوده؟ یا بعد اتفاق خاصی وسواس براتون پیش اومده؟

۱۱.و  این آزمون مزاج شناسی رو شرکت کنین و نتیجشو اینجا بذارید که چی بودین

https://tabaye.ir/exam

(اون نظر خودتون درباره خشک و تر و گرم و سرد بودن رو قبل از انجام این آزمون و جدا از نتیجه این بنویسید)

من این اطلاعات رو برای حل کامل تر وسواس میخوام و اگه همکاری کنید طب سنتی رو باز میکنم و اطلاعات بیشتری بهتون میدم

و روش روان شناسی موثری رو بهتون یاد میدم 

شما هم اگه تجربه جدیدی دارید که مفید بوده بگید

سلامت باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من هم وسواس فکری دارم.میشه لایکم کنی.الان مشغول غذادرست کردنم بعد میام کامل میگم. خیلی تاپیک خو ...

من با نی نی سایت آشنا نیستم زیاد اگه لایکتون کنم مگه چی میشه؟

من سودایی هستم و سرد و خشک هستم اختلال وسواس فکری شدید دارم 

از کجا میدونین سودایی (سرد و خشک) هستین؟ آزمونشو دادین یا دکتری گفته یا از روی شناخت خودتون؟

درسته علت وسواس سوداست ولی هر کسی وسواسی میشه لزوما سودایی نیست، مثلا من شخصا صفراوی هستم ولی وقتی صفرا زیاد میشه با ناراحتی و کم بودن فعالیت میسوزه و تبدیل به سودا میشه و اون مشکل ایجاد میکنه

پس من باید حواسم به سودا و صفرای بدنم باشه که زیاد نشن و رژیم غذایی یا هر چیزی که باعث زیاد شدن این دوتا میشه رعایت کنم 

پس اول باید درست مطمئن بشید چی هستین

بعله هم ازمون دادم همین اینکه دکتر رفتم صفراوی هستم ولی با غلبه سودا 

پس شبیه من هستین

مشکل شما همون صفراست که اگه زیاد بشه و بسوزه تبدیل به سودا میشه

به جز چیزایی که تو عکس پایین نوشته روزه و گرسنگی هم باعث افزایش صفرا میشه، تو ماه رمضون باید بیشتر رعایت کنیم و شربت های خنک بخوریم که صفرا بره 

فصد و حجامت هم برامون خیلی خوبه و پاکسازی میکنه

میشه سوال ۸ و ۹ رو جواب بدین بهم؟ و اینکه وسواستون کم یا زیاده؟

سنم ۲۱ سال  وزنم ۵۶  قدم ۱۶۶ تغذیمم معمولیه ولی پر اشتها نیستم

پس شما از الان سعی کن مراقب نوع غذات باشی چون اگه رعایت نکنی هرچقدر جلو بری بدتر میشه منم مثل شما بودم، صفرای زیاد خوب نیست باید به تعادل برسی

سعی کن تغذیه خوب شامل میوه و سبزی و ویتامین داشته باشی و شربت عسل و آب لیمو یا سکنجبین که با سرکه طبیعی درست شده زیاد مصرف کنی

فصد و حجامت جای مطمئن خیلی خوبه مثلا سالی یه بار

اگه تهران هستی مطب دکتر روازاده تو جمهوری مطمئنه

میشه جواب سوال ۴ رو هم بدین؟

پس شما از الان سعی کن مراقب نوع غذات باشی چون اگه رعایت نکنی هرچقدر جلو بری بدتر میشه منم مثل شما بو ...

یه مدت قرص ضد افسردگی خوردم و ضد استرس میخوردم ولی الان یکسالی هست نخوردم 

اینو تو مطب به من دادن رعایت کنم

ولی کلا گرمی زیاد برام خوب نیست مثلا خرما با اینکه گرم و تره ولی زیاد بخورم باز صفرا زیاد میشه مگه اینکه با مصلح اون مصرف کنی 

اینکه مصلح هر چیزی چیه تو اینترنت هست