سلام
من خودم چندین سال گرفتار وسواس فکری و افسردگی بودم و میدونم چقدر سخته
بعد چند سال روشای بهتر شدن هم پیدا کردم ولی هنوز دلم میخواد دربارش بیشتر بدونم
من از شما چند تا سوال میپرسم و روش های خودمو هم خلاصه میگم، اونایی که تجربه وسواس و شک دارن لطفا جواب سوالا رو بدن
بهترین روش درمان وسواس طب سنتی معتبر نه پیش هر کسی بعلاوه اصلاح سبک زندگی و تغذیه هست مگه نه داروی گیاهی درست میکنه، غذا رو رعایت نکنی دوباره همون میشه
من داروی شیمیایی مصرف نکردم (کاری به درست یا غلط بودنش ندارم)
و متاسفانه روان شناس خوبی هم تا به حال ندیدم
با اینکه به دو تا روان شناس معروف با ویزیت بالا مراجعه کردم
ولی یه کتاب خیلی خوب ترجمه شده پیدا کردم که اگه بهش عمل کنید بهتره روان درمانیه
اسم کتاب
چیرگی بر اختلال وسواسی-اجباری در ده گام نوشته جاناتان آبراموویتز ترجمه دکتر فاطمه قدیری
ولی حتما کتاب در کنار طب سنتی و اصلاح تغذیه جواب میده و یکیش به تنهایی باشه نمیشه
از محیط پرتنش و اضطراب هم تا جای ممکن دورشین چون ریشه وسواس اضطرابه
تو دوره های بلوغ، قبل و خود قاعدگی، بارداری و یائسگی به دلیل تغییرات هورمونی و کاهش سروتونین احتمال بدتر شدن یا بروز وسواس بیشتره
مدیتیشن خیلی خوبه ولی خودم هنوز انجامش ندادم و تو اینترنت روش هاش در دسترسه و راحته
خب حالا سوالای من:
۱.از چند سالگی شروع شد؟ و چند ساله گرفتار وسواس هستین و روندش به چه شکل بوده؟ شدت وسواستون؟
۲.نوع وسواستون؟
۳.مجرد یا متاهلین؟ و وسواس قبل یا بعدش بوده؟ آیا ازدواج باعث بهتر شدن یا بدتر شدنش شده؟
۴.تا حالا داروی شیمیایی مصرف کردین؟ چه مدت؟ چقدر تاثیر داشته؟ اسمش؟ عوارضش چی بوده؟ وابستگی ایجاد کرده؟
۵.تجربه بستری یا شوک الکتریکی یا هیپنوتیزم یا طب سوزنی و... داشتین؟ نتیجش؟
۶.طبع شما کلا خشک، معمولی یا تر هستش؟ اینو از پوست و حجم هیکلتون میشه فهمید، اگه هیکل درشتی دارین نشونه تر بودن و هر چقدر برعکس باشه نشونه خشک بودن بدنه
۷.خودتون فکر میکنین طبع گرمی دارین یا معمولی یا سرد؟
۸.مصرف غذا و اشتها و میوه و سبزیجات تو روز برای شما چقدره؟ کلا وضع تغذیتون خوبه یا بد؟ قرص ویتامین مصرف میکنید؟
۹.سن و قد و وزن؟
۱۰.وضعیت محیط اطرافتون به لحاظ استرس و تنش چطور بوده؟ یا بعد اتفاق خاصی وسواس براتون پیش اومده؟
۱۱.و این آزمون مزاج شناسی رو شرکت کنین و نتیجشو اینجا بذارید که چی بودین
https://tabaye.ir/exam
(اون نظر خودتون درباره خشک و تر و گرم و سرد بودن رو قبل از انجام این آزمون و جدا از نتیجه این بنویسید)
من این اطلاعات رو برای حل کامل تر وسواس میخوام و اگه همکاری کنید طب سنتی رو باز میکنم و اطلاعات بیشتری بهتون میدم
و روش روان شناسی موثری رو بهتون یاد میدم
شما هم اگه تجربه جدیدی دارید که مفید بوده بگید
سلامت باشید