2777
2789
عنوان

تکونای نی نی😍👶

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 50 پست
😁😁😁ماله منم قبل از این تکونا مث ی نبض میزد ک بهم گفتن سکسه میکنه

منم کلا 9ماهو سکسکه کرد الان 16ماهشه همچنان سکسکه میکنه😩😩😩😩

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
ممنون عزیزم ايشالا خسته شدم 

بیخیال باش بهترین درمانه 

ی ماه بهش اصلا فکر نکن ک‌بارداری یا نه منم بعد از ۶ ماه گرفت اون ماه حتی فکرشم‌نمیکردم یادمم رفته بود چون دغدغه داشتم بعد از ی هفته تاخیر رفتم بی بی زدم دوخطش پررنگ شد گفتم حتما اشتباس یکی دیگه زدم بازم مثبت شد دیگه رفتم آزمایش دادم از من میشنوی بیخیال باش عزیزم انشااالله ک ب زودی مامان شی 

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم 😁😍

خوب استراحت کن و بخواب کفش آهنی بپوش دلم میخواد بخوااااااابم😭😭😭😭

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
بیخیال باش بهترین درمانه  ی ماه بهش اصلا فکر نکن ک‌بارداری یا نه منم بعد از ۶ ماه گرفت اون ماه ...

بخدا لحظه شماری میکنم واسه این که بیاد خخخخخخیلی حرفا میشنوم ولی به اندازه انتظارم ناراحت نمیشم

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
بخدا لحظه شماری میکنم واسه این که بیاد خخخخخخیلی حرفا میشنوم ولی به اندازه انتظارم ناراحت نمیشم

عزیزدلمممم 

برات صلوات فرستادم انشاالله ک ب زودی مامان شی بیای زیر همین‌ تاپیک خبرشو بدی بهم😘🧡

عزیزدلمممم  برات صلوات فرستادم انشاالله ک ب زودی مامان شی بیای زیر همین‌ تاپیک خبرشو بدی بهم😘 ...

مرسي فدات بشم چشم حتما😘😘

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
از 6صبح بیداره تا 12شب😭😭😭😭

ای جون دلم ماشاالله خداحفظش کنه چ نازههه  😍😍😍برو بزارش خونه مامانت بیا بخواب

منم واسه سلامتی کوچولوت خودت و زایمان راحت دعا میکنم🙏🙏🙏

ای جون دلم ماشاالله خداحفظش کنه چ نازههه  😍😍😍برو بزارش خونه مامانت بیا بخواب

قربونت عزیزم 😍😘😘شهر غریبم😭😢

قربونت برم درکت میکنم انتظار سخته ولی امید داشته باش ب خدا

بخدا دوساله انتظار منو کشته اینقدر خسته شدم فقط بخاطر همسرم تحمل میکنم وگرنه تا الان دق کرده بودم