2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست

ب اختلاف سن نیس .. منو شوهرم ۴ سال تفاوت داریم حد نرمالشم همینه ولی اون همیشه منو سرزنش میکرد ک چرا مثل خانومای سن بالا رفتار نمیکنی منو همش با بقیه مقایسه میکرد البته اون اوایل الان کمتر شده

بهش گفتم میگه بهتر از رفتارای توعه😔

بگو خدا شفات بده. پسر خاله شوهرم یه زن داره وای خدااااااا. اصلا نمیحرفه. ساکت. موزی. هیچ کس دوسش نداره. اما من خیلی میحرفم. ی روز پسر خالش بهم گفت خوش بحالتشوهرت ک تورو داره. 

کلا اقایون همیشه ناراضین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زياد هم اختلاف سني ناجوري ندارين، خب سعي كن يه مقدار سنجيده تر رفتار كني

تمام تلاشمو میکنم. اما هر وقع بیشتر ب حرفش گوش میدم پر توقع تر میشه میگه وظیفته. ولی واقعا نمیتونم ادم شادی نباشم افسردگی میگیرم

بگو خدا شفات بده. پسر خاله شوهرم یه زن داره وای خدااااااا. اصلا نمیحرفه. ساکت. موزی. هیچ کس دوسش ندا ...

دور و بری های شوهر منم همیشه به پایه بودنم با شوهرم خوشحال بودنم اینکه همش میگم و میخندنم حسودیشون میشه. میگن خوش ب حالت که همچین زنی داری و باهاش راحتی. اما اون... 

ب اختلاف سن نیس .. منو شوهرم ۴ سال تفاوت داریم حد نرمالشم همینه ولی اون همیشه منو سرزنش میکرد ک چرا ...

😔😔😔😔 خیلی حس بدیه وقتی مقایسه میشم دوست دا م همونجا بمیرم

مه الان که ازدواج کردی از این کارا نباید بکنی باید خیلی سنگین باشی😞 بخدا کم کم دارم افسردگی میگیرم ...

عزیزم شاد بودن فرق میکنه ها گاهی میبینی رفتارت تو جاهای   درسته ولی تو مکان غلط انجام میدی

بعدم مگه قبل ازدواج اشنایی نداشتید نامزدی نداشتید?

برسه روزی که منم تیکر بزنم
مگه چه جوریه رفتارت؟ آخه بدون مصداق که نمیشه قضاوت کرد حق با اونه یا شما؟ 23 سالم سن کمی نیست که بگی ...

من فقط به اقتضای سنم شیطون میگم میخندنم شادم.... نمیتونم مث زنای 40 ساله سنگین و رسمی باشم. تا حدی هستم ولی اونقدری که شوهرم میخواد... 

😔😔😔😔 خیلی حس بدیه وقتی مقایسه میشم دوست دا م همونجا بمیرم

چن ساله ازدواج کردی اگه تازه یکی دوساله ک اشکالی نداره ب مرور بهتر میشه شوهر منم خیلی بهم گیر میداد ولی نباید حساسیت نشون بدی خودش بهتر میشه شما هم سعی کن کمی خانومانه تر باشی منظورم کودک درونت بیشتر وقتایی فعال کن ک همسرت کنارت نیس 😂

ولی ناراحت نشو درست میشه

عزیزم ما تفاوت سنیمون ۱۲ساله،بستگی به مرد داره،خیلی مردا زن سر زنده شوخ و شنگ بگه برقصه،اما بعضی مردا نه زن سنتی سنگین

دوس دارم زنده مثه مادرشوهر باشه،انگار همسر شما هم اینطوریه ،مثه مامانا و خانمی میخادت،

گاهی مردا به سازشون برقصی بیشتر میزنم و قدر نمیدونن،اما بعضیا یه قدم برداری هزارقدم حساب میکنن،سن اصلا ملاک نیست

یه صلوات بفرس خدا حاجتمو بده،به لطف امام زمان